Regiunea de pe frunte cuprinsă între sprâncene este legată de destinul vieții și, în cele din urmă, de norocul sau ghinionul pe care îl are fiecare dintre noi. Aceasta trebuie analizată în funcție de forma naturală a sprâncenelor, și nu după forma pe care au căpătat-o prin pensare.

Iată și câteva indicii din vechea astrologie orientală, care te ajută să ghicești mai multe despre viața ta după liniile și petele dintre sprâncene.

Zonă lată, o viață de succes!

Dacă zona dintre sprâncene este lată, iar pielea fermă, anunță o viață plină de succes după vârsta de 27 de ani. Ești o persoană optimistă și cu o atitudine deschisă față de viață. Vei beneficia de prosperitate, de o viață fără griji și de sănătate.

Zonă îngustă, o viață pline de surprize!

Dacă zona dintre sprâncene este îngustă, sprâncenele fiind aproapiate, este semnul unei firi introvertite, ascunse și pline de surprize. De mult ori, simți nevoia să iei decizii contradictorii, fără să analizezi cu atenție consecințele și viața ta poate lua o altă turnură.

Zonă pătată, destinul vieții pare dificil

Dacă în această zonă apar pete de orice fel, ele reprezintă obstacole în viață, perioade dificile și multe griji, pe care de cele mai multe ori ți le faci singură, exagerând greutățile cu care te confrunți.

Ori de câte ori apar pete evidente, ar fi bine să te aștepți și la schimbări imprevizibile, pentru care nu poți fi pregătită niciodată. Cu toate acestea, dacă ești prudentă și ai grijă de situația ta financiară, destinul vieții tale nu va fi chiar atât de dramatic.

Citește și ce taine poți afla din cutele de pe fruntea ta!