Pune pe hârtie data nunții tale și adună cifră cu cifră. Rezultatul poate fi format din 2 sau 3 cifre pe care trebuie să le aduni din nou pentru a obține un singur număr, de la 1 la 9.  Spre exemplu, dacă te-ai căsătorit pe 25 august 1982, trebuie să aduni 2+5+8+1+9+8+2 = 35, 3+5 = 8. Ca atare, numărul căsniciei tale este 8 și îi poți descoperi semnificația în articolul nostru.

Numărul căsniciei 1

Numerologii spun că numărul 1 este asociat cu Soarele, cu lumina, căldura, emoțiile și dragostea pasională. O căsătorie încheiată sub influența numărului 1 arată că există afecțiune și armonie în cuplu, iar cei doi miri au avut sau au o poveste de dragoste deosebită. Vă completați unul pe altul, sunteți flexibili și înțelegători, trăsături vitale pentru a păstra echilibrul dintre voi doi pentru totdeauna. Când ați luat decizia de a vă căsători erați amândoi maturi și responsabili și știați că traiul în doi presupune multe compromisuri, dar și multe beneficii și momente frumoase.

Numărul căsniciei 2

De multe ori, în numerologie numărul 2 este asociat cu Venus, astrul emoțiilor puternice, al pasiunii, al aventurii și al nesăbuinței. Se mai spune că numărul doi este numărul îndrăgostiților care fug în lume, departe de părinții sau rudele care încearcă să îi despartă. Este posibil ca voi doi să nu aveți maturitatea emoțională necesară pentru a forma cu adevărat o familie. Aveți nevoie de siguranța materială și de liniște pentru a vă putea păstra pasiunea. Dar, dacă dragostea voastră este cu adevărat puternică, în pofida tuturor celor care cred că nu vă potriviți, veți reuși să rămâneți împreună!

Numărul căsniciei 3

Ziua căsniciei protejată de numărul 3 primește influențele benefice ale lui Jupiter, astrul care veghează norocul, șansele, împlinirile și stabilitatea. Siguranța financiară este foarte importantă pentru mirii care s-au căsătorit sub influența numărului trei. De obicei, ei insistă să aibă o nuntă elaborată și costisitoare și le cer părinților diverse sacrificii. Vor reuși să fie fericiți, dacă au aceleași obiective în viață, dacă sunt la fel de mult interesați amândoi de carieră, de bani, de situația lor materială. Numărul 3 mai arată că acești soți vor avea mai mulți copii.

Cum interpretezi data nunții!

Numărul căsniciei 4

Acest număr se află sub influența lui Saturn și protejează de obicei unele dintre cele mai solide căsnicii. Mirii sunt capabili de sentimente mature și profunde și nu iau nicio decizie pentru ei fără să se gândească la implicațiile ei pe termen lung. Dacă sunteți amândoi atenți la detalii, minuțioși și grijulii, numărul 4 se potrivește perfect pentru ziua căsniciei voastre. Acest număr arată că veți avea o căsătorie solidă și că bunăstarea este protejată în familia voastră. Aveți planuri de viitor bine gândite și veți reuși să realizați aproape tot ceea ce vă propuneți în viață.

Numărul căsniciei 5

Cel de al cincilea număr este asociat cu Mercur și reprezintă comunicarea, energia și dinamismul. Mirii care au ales data de 5 sau o zi guvernată de acest număr au nevoie de multă libertate pentru a-și continua proiectele personale, pe lângă pasiunile și planurile pe care și le fac împreună. Ei vor călători mult, împreună sau separat, și vor face multe schimbări în viața lor. Marea lor problemă este că nu vor fi capabili să facă prea multe compromisuri unul pe celălalt, astfel că este posibil ca mariajul lor să nu reziste în timp.  

Numărul căsniciei 6

Cum numărul 6 se află sub influența lui Venus, căsnicia guvernată de el va începe cu o pasiune extraordinară, cu multe dovezi de dragoste și multă afecțiune. Dar pentru a se bucura toată viața de aceste daruri, cei doi soți trebuie să devină responsabili și să nu aștepte ca celălalt să facă mereu sacrificii. Fiecare dintre ei trebuie să muncească mult pentru liniștea și prosperitatea familiei, lucruri fără de care nu vor reuși să rămână împreună. Iar marele secret este să învețe cum să evite certurile, cum să le aplaneze pentru a trece mai departe și pentru a găsi soluții la problemele lor.

Numărul căsniciei 7

Uranus este astrul asociat adesea în numerologie cu cifra 7, iar el simbolizează surprizele, încercările, accidentele și neprevăzutul. Poate fi o căsnicie interrasială sau între două persoane de religii diferite, care au prea puține lucruri în comun. Schimbări bruște și evenimente neprevăzute marchează nunțile care au loc pe data de 7 sau într-o zi guvernată de numărul 7. Dar asta nu înseamnă că trebuie să intri în panică! Căsnicia ta poate fi frumoasă și cu multe evenimente memorabile, dar trebuie amândoi să învățați să dețineți controlul împreună!

Data nunții și soarta căsniciei tale

Numărul căsniciei 8

Este numărul lui Marte și este unul dintre numerele cu adevărat favorabile unei legături pe termen lung, poate chiar pentru toată viața. Se spune că mirii care s-au căsătorit într-o zi guvernată de 8 că sunt inseparabili, iar dragostea lor a înflorit chiar de la prima întâlnire. Relația intimă este un factor important în stabilitatea căsniciei. În intimitate, niciunul nu trebuie să îl neglijeze pe celălalt. Dacă păstrează pasiunea vie, căsnicia lor va fi protejată de toate necazurile.  Pe de altă parte, numărul 8 anunță că unul dintre ei trebuie să își sacrifice cariera pentru a avea grijă de familie.

Numărul căsniciei 9

Numărul 9 este asociat cu Neptun, un astru al misterelor, tainelor și emoțiilor interioare puternice. Neptun poate aduce și pace și furtună, depinde numai de voi să alegeți corect. Căsătoria voastră a fost posibilă abia după ce ați trecut peste numeroase obstacole, certuri și împăcări. Nu este exclus să fii fugit de toți pentru a fi împreună și pentru a vă convinge că merită să vă căsătoriți. Mariajul vostru va rezista numai dacă sunteți loiali unul altuia și dacă vă acceptați defectele. De cele mai multe ori, apar disensiuni în această căsnicie din cauza banilor care mereu vi se strecoară printre degete.