Folosindu-se de formele complicate ale mandalelor, de numărul liniilor, de formă și de culoare, numerologii susțin că cele trei forme ar putea dezvălui ce abilități paranormale poți dezvolta pe viitor. Este de ajuns să le descoperi și apoi să îți educi intuiția și instinctele să ai încredere în aceste capacități extrasenzoriale.

Alege, fără să stai pe gânduri, una dintre cele 3 mandale și vezi citește mai jos ce mesaj îi corepunde.

Clarviziunea

Dacă ai ales mandala cu numărul 1, se pare că ai o tendință spre clarviziune. Ești capabilă să vezi cu ochii minții mai multe detalii și nuanțe decât poți vedea cu ochii fizici. Poți percepe emoții, energii subtile și vibrații emise de persoanele din jurul tău, astfel că te orientezi din instinct către persoanele care merită atenția ta.

Clarviziunea este totodată și una dintre acele abilități paranormale care îți permite să ”vezi” la distanță ce se întâmplă cu persoanele pe care le iubești. Cu alte cuvinte, poți simți în ce stare sufletească sunt acestea și cum reacționează când trec prin împrejurări deosebite.

Claraudiția

Dacă ai ales mandala cu numărul 2, cea mai interesantă dintre abilitățile tale extrasenzoriale este claraudiția. Acesta presupune capacitatea de a auzi diverse voci și entități care îți transmit mesaje despre evenimentele din viitor și despre oamenii cei mai dragi.

Spre exemplu, dacă te pregătești să pleci într-o călătorie importantă, este posibil să apară o voce îngrijorată în mintea ta care să te avertizeze că pot exista și pericole pe drum, să îți schimbi destinația sau să îți iei măsuri de precauție. Este vorba de conștiința ta care percepe anumite riscuri și îți transmite un semnal de alarmă.

Abilități paranormale pe care le poți dezvolta

Clarcunoașterea

Este un dar spiritual aparte, pe care mulți oameni îl au fără să fie conștienți de acest lucru. Dacă ai ales mandala cu numărul 3, te numeri și tu probabil printre cei care sunt capabili de clarcunoaștere.

Este o capacitate extrasenzorială care te ajută să știi, fără dovezi, fără să vezi și fără să auzi, cum va evalua o anumită situație sau cum se va comporta un om. Este ca un sentiment de deja vu. Știi cu certitudine că se va întâmpla cutare lucru și îți schimbi tu deciziile și atitudinea, ceea ce te poate ajuta să scapi de un pericol.