Melodia standard din arhiva telefonului

Dacă ai ales un ton de apel standard și nu te-ai obosit să cauți o sonerie inedită, s-ar putea spune că ești o persoană foarte ocupată, exigentă și rigidă, care trăiește după regulile ei proprii și împarte prea puțin cu ceilalți.

Soneriile clasice

Tonurile de apel care ne aduc aminte de secretariatele din instituțiile comuniste pot fi sâcâitoare pentru cei din jur, chiar dacă tu ai impresia că sunt amuzante. Ele trădează preferința ta pentru lucrurile vechi și pentru amintiri, pentru perioada lipsită de griji a copilăriei. Sub aparența unui caracter jovial și copilăros, ești un nostalgic, care se împacă mai greu cu noutățile.

Melodiile clasice

Dacă se aud acorduri de Vivaldi sau de Beethoven când sună telefonul tău, poți fi caracterizat drept un mare iubitor de artă, dar există și riscul de a fi considerat snob. Melodiile clasice lente sunt potrivite pentru persoanele echilibrate și optimiste, care știu că se pot descurca în orice situație. În schimb, acordurile grave trădează o persoană care vrea doar să impresioneze și să atragă atenția asupra ei.

Melodiile instrumentale

Acordurile de chitară se numără printre preferințele persoanelor care au nevoie de liniște și echilibru. Dar, pentru cei din jur, o melodie instrumentală poate fi semnul unei personalități reci și distante, care afișează un aer de superioritate.

 Melodiile din top

Dacă îți place să schimbi des soneria telefonului și alegi melodiile cele mai noi din topurile muzicale înseamnă că ești o persoană veselă, iubitoare de distracție și de noutăți. Unii ar crede că ești superficială, alții te vor considera simpatică și prietenoasă.

Melodii celebre din filme și desene animate

Chiar dacă tu crezi că ești la modă, dacă ai ales melodii cunoscute și îndrăgite de toți, ele au efectul contrar. Cei din jur vor înțelege că ești o persoană obișnuită, care petrece mult timp acasă, alături de familie sau singură.

Colindele și melodiile de sezon

Sunt amuzante la timpul lor, dar după ce trece Crăciunul, este bine să le schimbi, altfel vei fi considerată delăsătoare și dezinteresată față de cei din jur.