Apa neîncepută are propriul ei ritual și nu se ia de oriunde. Cel mai bine este să o colectezi într-o ulcică de lut smălțuită, la miezul nopților de marți sau de vineri, apa curată de la un izvor sau de la o fântână.

Apa neîncepută înseamnă o apă pură, care trebuie să vină din pământ, nu de la robinet sau dintr-o sticlă de plastic. Pe de altă parte, ea trebuie colectată într-o ulcică de lut din care nu a mai băut nimeni niciodată, să fie o ulcică nouă, proaspăt scoasă din cuptorul în care lutul a ars și a fost purificat.

Ritualurile pentru sănătate cu apă neîncepută

Dacă ai reușit să obții apă curată de la o fântână, ține vasul acoperit cu o batistă până la miezul nopții, când zgomotele lumii se liniștesc și poți practica aceste ritualuri pentru sănătatea ta. Îți mai trebuie o lumânare de la biserică, o cameră liniștită și multă încredere în puterea ta interioară, pentru că toate ritualurile acestea cu nuanțe magice ajută de fapt forța noastră de autosugestie.

În primul ritual, aprinde lumânarea lângă vasul cu apă neîncepută, stinge lumina electrică și privește cu atenție în luciul apei la propriul tău chip.

Dacă suferi de o boală pe care nu o poți ține sub control, gândește-te la o formulă simplă pe care să o repeți deasupra apei și care să te ajute să îți recapeți încrederea în puterea ta de vindecare.

Spre exemplu, repetă ușor cu o voce joasă un mesaj de încurajare pentru tine însăți, în timp ce te uiți în vasul cu apă. ”Pot să mă vindec! Pot să înving boala! De mâine mă voi simți mai bine!”

Astfel de mesaje cu putere de autosugestie sunt foarte importante, iar luciul apei te ajută să te concentrezi mai bine asupra ta însăți. El are o putere aproape hipnotică, pe care vracii din trecut o recunoșteau și o foloseau adesea.

Se repetă acest ritual periodic, la două sau trei seri, timp de câteva săptămâni. După câteva seri, ar trebui deja să te simți mai liniștită, mai optimistă și mai încrezătoare în forța ta interioară de a te vindeca.

Puterea de autosugestie a apei

În cel de al doilea ritual pentru sănătate cu apă neîncepută, trebuie să ai o crenguță de busuioc sființit pe care să o pui în apă.

La fel ca la primul ritual, trebuie să te rogi în tăcere pentru sănătatea ta sau a familiei tale, să aprinzi o lumânare sau o candelă simplă și să te concentrezi asupra bolilor pe care vrei să le învingi.

După rugăciune și o perioadă scurtă de meditație asupra ta însăți, bea o gură din apa curată din ulcica de lut. Te va face să te simți mai bine și te va ajuta să capeți mai multă forță. Și acest ritual trebuie repetat periodic, timp de câteva săptămâni, pentru liniștea și încrederea ta.

foto: 123rf.com