Energia negativă din gândurile urâte, din ura și invidia celor care îți doresc răul poate fi combătută prin reechilibrarea energiei interioare. Uneori, după un conflict cu o persoană dificilă, poți traversa o perioadă mai grea. Se acumulează tensiunea și oboseala, iar planurile pe care ți le faci nu se împlinesc așa cum ți-ai dori. Chiar dacă nu își ating scopul, vibrațiile negative pe care le transmit persoanele rău intenționate au totuși o influență asupra ta. Iată câteva soluții care te pot ajuta să îți găsești echilibrul interior și să te ferești de energia lor negativă.

Trandafirul este binefăcător

Parfumează încăperea în care te odihnești cu arome diafane precum cele de trandafir sau iasomie. Folosește uleiuri esențiale sau ape florale pe care le poți pulveriza în aer. Te vor relaxa și te vor ajuta să îți regăsești optimismul și energia.

Smirna combate energiile malefice

Mirosul de smirnă, subtil și delicat, are proprietăți terapeutice. Fumigația cu smirnă alungă durerile de cap, agitația și stresul. Pentru efectul ei calmant este recomandată în mod deosebit în perioadele dificile și obositoare. Smirna are și un efect profund asupra subconștientului, alungând temerile ascunse.

Salvia este protectoare

Aprinde un bețișor parfumat de salvie sau un mănunchi de frunze uscate pentru a îndepărta toate lucrurile rele din jurul tău. Fumul de salvie are proprietăți protectoare și curative, atât pentru corp, cât și pentru suflet.

Rugăciunile și apa sfințită te ocrotesc

”Crezul” și ”Tatăl nostru” sunt cele mai puternice și cele mai bine cunoscute rugăciuni folosite împotriva magiei, dacă cineva încearcă să îți facă vrăji. Credința întărește sufletul, iar rugăciunea, icoanele și aghiasma ajută în momentele cele mai dificile.

sursa foto: 123rf.com