Cristalele feng shui se spune că echilibrează atmosfera din casă, că aduc pacea și armonia, prosperitate și sănătate pentru cei care locuiesc în ea.

Ce cristale să folosești pentru protecția casei

Încearcă să găsești cristale naturale cu o formă simetrică. Pot fi piramide, globuri sau cuburi, dar pot avea și forma lor naturală, așa cum au fost găsite în mine. Dar este important să fie cât mai simetrice, pentru a transmite o energie echilibrată.

Cele mai folositoare cristale pentru casă sunt cele transparente precum cuarțurile albe, care pot capta lumina soarelui. Sunt bine venite și geodele de ametist sau de citrin.

În ce locuri trebuie ținute cristalele feng shui

Cristalele cele mai puternice trebuie puse într-un loc unde pot capta lumina naturală și razele soarelui.

Când lumina este puternică, iar cristalul emite raze în jurul lui, este bine să îl orientezi către toate colțurile camerei, astfel încât energia lui benefică să se răspândească în tot spațiul.

Cu cât razele cristalului sunt mai colorate, asemeni unui curcubeu, cu atât vor fi mai puternice și vor atrage mai multe energii pozitive în casa ta.

Cristalele feng shui mai pot fi atârnate de lustre, în mijlocul camerei, dar nu deasupra patului sau a canapelei, deoarece energia lor te poate împiedica să te relxezi în timp ce dormi.

De asemenea, este recomandat să fie amplasate deasupra ușii de la intrarea în casă, mai ales dacă în acel loc ajunge lumina naturală. În acest spațiu, cristalele feng shui atrag energiile care protejează fericirea casnică și sănătatea celor din interior.

În dormitor, este bine să ai câte două cristale, puse de o parte și de alta a patului, dar la distanță pentru a nu-ți perturba odihna. Cele două cristale sunt destinate ție și soțului tău, pentru a alunga din viața voastră influențele negative.

sursa foto: 123rf.com