Energiile negative din casă distrug armonia din familie, îți dau peste cap planurile și te împovărează cu griji. Dacă treci printr-o perioadă grea și pare că nimic nu iese așa cum ți-ai dori, verifică dacă în casa ta s-au adunat energii negative și află cum le poți bloca.

Energiile negative din casă ne afectează viața, munca și sănătatea, dar și relațiile cu cei din jurul nostru. Ele se adună din problemele pe care tu le aduci acasă de la serviciu, din grijile și resentimentele pe care le ai, din situațiile neprevăzute prin care treci, dar și din lucrurile vechi sau inutile pe care le păstrezi. Dezordinea, întunericul, singurătatea și depresia întrețin energiile negative din casă și te afectează fără ca tu să îți dai seama. Iată câteva metode prin care poți depista aceste energii în jurul tău și cum le poți alunga din locuință.

Cum poți depista energiile negative din casă

Meditația te poate ajuta să descoperi energiile malefice care te înconjoară. Relaxează-te, așază-te în locul tău preferat de odihnă din casă și închide ochii. Încearcă să te concentrezi asupra eului tău interior și să treci în revistă toate problemele din ultima vreme. Dacă începi să te liniștești și să descoperi soluțiile de care ai nevoie, înseamnă că spiritul tău poate ține la distanță energiile negative. Dar, dacă ești dominată de un sentiment de neliniște, de teamă și simți că te copleșesc grijile, vibrațiile rele persistă în jurul tău.

Folosește un pendul și verifică vibrațiile negative

Este una dintre metodele moștenite din Evul Mediu, când ansa și pendulul erau instrumentele principale de vizualizare a energiilor nevăzute. Agață un pendul simplu, cu o greutate mică de plumb la capăt, de lustra din mijlocul tavanului. Dacă pendulul începe să se rotească invers față de acele ceasului, în acea cameră persistă vibrații care te afectează în mod negativ.

Ce măsuri poți lua pentru a îndepărta energiile negative

Uleiurile esențiale purifică aerul și echilibrează energiile din casă

Uleiurile esențiale purifică aerul și echilibrează energiile din casă

În primul rând, ocup-te de confortul din casă. Aruncă lucrurile inutile, debarasează obiectele moștenite care nu îți folosesc și care nu sunt legate de amintiri frumoase și fă ordine peste tot.

Lasă să intre mai multă lumină în casă, mai ales în orele în care strălucește soarele.

Cumpără câteva plante la ghiveci care purifică aerul precum ficusul sau aloe vera.

Redecorează camerele cu obiecte în culori deschise, care atrag lumina precum albul, galbenul, cremul sau verdele crud.

Pune la peretele dinspre răsărit un buchet de busuioc sfințit sau o icoană sfințită.

Apelează la aromoterapie și folosește uleiuri parfumate care te destind precum cele de mentă, rozmarin, citrice sau levănțică.

Găsește zilnic câteva minute în care să meditezi și să te concentrezi asupra ta. Nu trebuie să fii inițiată în tainele yoghinilor. Este suficient să stai câteva minute în liniște cu tine însăți, să te concentrezi asupra dorințelor tale reale și să descoperi încet, încet ceea ce te face cu adevărat fericită.

sursa foto: 123rf.com