Linia iubirii din palma unui bărbat îți poate arăta cât de pasional este, cât de fidel poate fi în dragoste și dacă are una sau mai multe iubiri într-o viață. Iată cum să citești în palma unui bărbat, și anume în palma lui stângă.

Analizează cu atenție palma stângă a bărbatului pe care îl iubești. Linia iubirii sau linia inimii pornește la aproximativ un centimetru mai jos de degetul mic și merge spre degetul arătător sau spre degetul mijlociu. Iată cum se interpretează.

Linia inimii ajunge la degetul arătător

Își găsește greu o parteneră potrivită și nu se implică în relații pasagere. Este interesat să se căsătorească de tânăr și să își întemeieze o familie pe care să se poată baza toată viața. Iubește cu sinceritate, se implică în viața de familie și în creșterea copiilor și este capabil de sacrificii mari pentru cei dragi.

Cum descifrezi iubirea în palma unui bărbat

Linia inimii ajunge la degetul mijlociu

O astfel de linie curbată trădează un bărbat pasional, cuceritor, amator de noi aventuri și puțin statornic. Nu este cel mai bun partener să-ți faci planuri de viitor și să speri la o căsnicie de durată.

Linia inimii sau a iubirii se oprește între degetul mijlociu și inelar

Linia inimii scurtă este specifică bărbaților practici și materialiști. Sentimentele contează mai puțin pentru ei, dar pot fi parteneri de încredere și buni părinți. Un astfel de soț va fi mai exigent, responsabil și atent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ta, dar va fi mereu pregătit să te sprijine.

Linia inimii coboară spre degetul mare

Fire ascunsă, acest bărbat poate fi un partener ideal dacă reușești să îi afli tainele. Îi este foarte greu să își arate sentimentele, dar va fi un soț afectuos. În general, se va strădui să îți facă pe plac, va încerca să intuiască ceea ce îți dorești, înainte să îi spui. Este omul surprizelor frumoase și face tot posibilul ca relația lui de cuplu să fie una liniștită și armonioasă.