În mod tradițional, pentru a ghici într-un bol cu apă, trebuie să așezi un strat gros de frunze de pelin pe fundul vasului. Pelinul este una dintre cele mai vechi plante folosite în ritualurile magice datorită gustului ei amar și a proprietăților vindecătoare. Așteaptă orele apusului, când lumina soarelui scade, și pune bolul cu apă lângă fereastră. Un alt moment prielnic pentru a ghici în luciul apei este faza de lună plină. Dacă cerul nopții este senin, lumina lunii pline se va răsfrânge asupra apei și te va ajuta să găsești un răspuns în reflexia ei strălucitoare. Nu te așteapta să vezi forme sau obiecte clare, mai degrabă umbre, contururi sau închipuiri, mici străfulgerări de lumină care te pot inspira în funcție de întrebările și nelămuririle pe care le ai.

Iată cum poți amplifica energia apei

2795807302_7cefdcd988_z

credit foto: red twolips / Foter.com / CC BY

  • Aprinde bețișoare parfumate cu aromă de lavandă pentru a alunga influențele nefaste.
  • Pune câteva lumânări mici în jurul vasului cu apă și aprinde-le pe rând, în timp ce te concentrezi la problemele la care vrei să afli răspuns.
  • Adaugă în vasul cu apă o crenguță de busuioc sfințit, dacă ai în casă.
  • Mai poți adăuga în centrul vasului un cristal care îți poartă noroc, indiferent de mărimea sau de culoarea lui.
  • Amestecă în vas, circular, de nouă ori, cu o crenguță de busuioc sau cu un cristal legat de un lănțișor și rostește întrebarea la care ai nevoie de răspuns.
  • Urmărește cu atenție primele imagini care se formează pe luciul apei în timp ce se liniștesc valurile și încearcă să găsești cea mai potrivită interpretare pentru întrebările tale.

credit foto: 123rf.com