Persoanele născute în noiembrie sunt secretoase

Nativii lunii noiembrie sunt mai introvertiți și mai ascunși din fire. Nu vorbesc prea ușor despre viața lor și mai ales despre problemele personale. Dacă ar putea, ar ține totul secret și s-ar lăuda numai cu realizările deosebite.

Sunt talentați, dar și distructivi

Născuți sub influența lui Pluton, nativii acestei luni sunt deosebit de talentați. Unii pot ajunge muzicieni de renume, pictori, graficieni, dar și inventatori și ingineri iscusiți. Așa cum le place să construiască și să dezvolte, la fel de mult le place să descompună, să disece și să distrugă. Iar acest lucru se întâmplă uneori și cu relațiile din viața lor, nu doar cu obiectele.

Au un curaj dus la extrem

În situațiile critice, persoanele născute în ultima lună de toamnă dovedesc un curaj ieșit din comun. Te poți baza pe ei că vor înfrunta orice piedică și orice obstacol pentru a depăși problemele și pentru a-și ajuta prietenii.

Sunt senzuali și geloși

Dragostea reprezintă totul pentru persoanele născute în noiembrie. Chiar dacă nu lasă să se vadă acest lucru, ei iubesc cu patimă, își aleg un singur partener sau o singură parteneră pentru toată viața, iar dacă sunt trădați nu se mai implică sufletește în alte relații. Când iubesc, sunt pasionali și sezuali, dar și deosebit de geloși.

Se bucură de succes, dacă dețin controlul

Cu imaginația lor bogată și inteligența vie, aceste persoane pot face carieră în diverse domenii. Dacă sunt ambițioase la școală și vor să ajungă cât mai sus, nimic nu le stă în cale. Dar important este să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu își risipească energia pe vicii și obiective mărunte.

sursa foto: 123rf.com