Privește cu atenție palmele la lumina naturală și observă semnele sub formă de cruce. În general, crucile din palme sunt considerate simboluri negative, care blochează energia organismului sau împiedică realizarea unui obiectiv care îți era destinat.

Crucile din palme, semne negative

Crucile pot reprezenta probleme vechi și adânci sau situații fără scăpare, dar și schimbările majore care apar în viață. În anumite situații, crucile reprezintă adversarii sau persoanele cu influență negativă asupra ta. Citește ce semnificații au, în funcție de locul lor în palme, pentru a știi cum să te ferești de situațiile critice.

Crucile din palma stângă

Dacă observi o cruce formată din linii bine conturate în partea centrală a palmei stângi, aceasta anunță probleme medicale grave în a doua parte a vieții. Dacă liniile crucii sunt fine și abia vizibile, bolile sau afecțiunile de care suferi în viață pot fi ușor tratate și prevenite.

Crucile din palma dreaptă

Dacă apare o cruce în aria centrală a palmei drepte, aceasta indică schimbări majore în viața de familie. Dacă este poziționată în partea superioară a palmei, schimbările vor veni până la vârsta de 40 de ani. Dacă este poziționată în partea inferioară a palmei, te așteaptă o schimbare majoră după 40 de ani.