În timpul nopții, visăm adesea lucrurile, oamenii sau situațiile pe care le-am întâlnit peste zi. Dar, în zori, când este somnul cel mai profund, subconștientul lucrează și ne poate ajuta cu vise premonitorii, dacă traversăm o perioadă dificilă și ne confruntăm cu probleme. Un vechi proverb indian spune că ”în zori vin profețiile zeilor”, iar visele premonitorii ne pot oferi un sfat, o soluție sau un avertisment important de care trebuie să ținem cont. Iată cele mai frecvente și cele mai puternice simboluri din visele premonitorii și cum le poți interpreta pentru a înțelege mesajul oniric.

Visele în care apar părinții sau membrii familiei

Dacă ai vise în care unul dintre părinți sau un alt membru important al familiei încearcă să îți spună ceva, analizează cu atenție în amintirile tale ce expresie avea pe chip în visul tău. Dacă erau fericiți sau calmi, înseamnă că deciziile sau acțiunile tale din ultima vreme îți vor fi de folos. Dacă erau încruntați, plângeau sau te certau, subconștientul te avertizează că ai făcut o greșeală de pe urma căreia vei avea de suferit multă vreme.

Visele în care apare bărbatul iubit

De cele mai multe ori, visele premonitorii în care vezi chipul soțului sau al iubitului tău au legătura cu profunzimea relației voastre. Te temi că ceea ce există între voi se va schimba și nu știi cum să previi acest lucru. După un astfel de vis urmează de obicei o perioadă neplăcută, de aceea trebuie să fii foarte atentă la relația de cuplu.

Visele în care apar copiii tăi

Dacă sunt vise fericite, în care copiii se joacă și râd, înseamnă că vei avea succes cu planurile pentru familie la care te gândești de ceva vreme. Dar, dacă cei mici par bolnavi sau plâng, este posibil să apară probleme mai grave în familie și trebuie să cauți cauzele pentru a le preveni.

Visele în care apar prietenii dragi

Aceste vise premonitorii anunță evenimente importante sau schimbări rele sau bune, în funcție de reacția pe care o au prietenii tăi în vis față de tine.

Visele în care apar obiecte cu semnificații mistice

oglindă: trebuie să îți analizezi dorințele intime și neîmplinirile sufletești;

birou: dacă îți visezi locul de muncă, este posibil să te confrunți cu concurența;

casă: în multe vise premonitorii poate apărea propria locuință, semn că nu te mai simți bine cu tine însăți și că trebuie să faci o schimbare;

icoană: ți-ai pierdut încrederea în tine sau în cineva pe care îl iubeai;

lumânare: ai nevoie de un sfat și de protecție, iar lumina lumânării încearcă să îți arate de la cine îl poți primi;

bijuterii: dacă visezi o bijuterie specială, înseamnă că trebuie să dăruiești ceva pentru a primi ceea ce ai nevoie;

pădure: viitorul ți se pare neclar și trebuie să regăsești calea de a fi echilibrată;

balanță: lucrurile vor scăpa de sub control, dacă nu ești chibzuită și atentă la consecințele faptelor tale;

scară: trebuie să faci orice este necesar pentru a depăși starea actuală, altfel nu vei reuși să urci spre visurile tale;

cheie: ai nevoie de o persoană capabilă să descifreze pentru tine lucrurile pe care nu le înțelegi;

râu: ți-e teamă că vei pierde controlul asupra vieții tale, dacă te confrunți cu o persoană autoritară.

credit foto: Foter.com