Încălțămintea nouă vs. pantofii uzați

Dacă ești foarte atentă la pantofii pe care îi porți, dacă îți cumperi foarte des perechi noi și vrei să arate impecabil în picioarele tale, înseamnă că ești preocupată de ceea ce cred cei din jur despre tine. În opinia ta, pantofii noi și în pas cu moda arată un stil de viață sofisticat și o carieră de succes. În realitate, ei trădează dependența emoțională și instabilitate în viața intimă. În schimb, dacă porți adesea pantofi mai vechi, cu urme vizibile de uzură, ești o persoană sociabilă, care nu dă atenție imaginii ei în public și care comunică deschis cu cei din jur.

Balerinii

Fie ești copilăroasă și îți place ca toate lucrurile din jurul tău să fie simple și ușor de înțeles, fie ești deosebit de diplomată și concentrată asupra responsabilităților tale. Balerinii, deși nu sunt recomandați de ortopezi, sunt purtați îndeosebi de femeile fără complexe, care se bucură de viață și de ceea ce le aduce clipa.

Pantofii cu toc jos

Încălțămintea clasică și comodă, cu toc mic, perfectă pentru birou, dar și pentru o plimbare în oraș, transmite încredere de sine, optimism, relaxare și echilibru interior. Ești o persoană care știe ce vrea și care își atinge scopurile pas cu pas, fără să țintească spre obiective prea ambițioase sau imposibile.

Pantofii cu toc înalt

Celebrii pantofi stiletto se potrivesc numai cu ținutele elegante, la evenimente deosebite. Dar dacă îi porți și în zilele obișnuite, cu blugi chic sau rochii atrăgătoare, înseamnă că ai mare nevoie de atenția celor din jur. Încerci să transmiți o imagine falsă despre tine, să te ascunzi în spatele unei ținute glamour, doar pentru a camufla defecte pe care nu le accepți. Astfel de pantofi sunt purtați de femeile puternice în aparență, dar cu o fire contradictorie.

Pantofii sport

Dacă preferi încălțămintea sport, atât în timpul liber, cât și la serviciu, se spune că ai calități de lider. Ești dinamică, energică și hotărâtă să îți atingi obiectivele, chiar dacă ai foarte mult de lucru.

Ghetele până la gleznă

Încălțămintea de toamnă sau de iarnă până la gleznă este specifică persoanelor cu o fire mai agresivă, care știu să ceară și care fac orice pentru a obține ceea ce vor. Îți plac lucrurile de calitate, încerci să îți menții un stil deosebit, care iese în evidență, și ești atrasă de viața de noapte.

Cizmele înalte

Ele trădează latura ta feminină, romantică și dependentă de iubire, fie că le porți la o fustă scurtă sau la pantaloni. Vrei să fii atrăgătoare, să cucerești priviri admirative, dar nu te simți în largul tău în compania bărbaților străini.

credit foto: Thinkstock