Uită-te cu atenție în oglindă, când ești relaxată și nu ai niciun motiv de îngrijorare. Fața trebuie să fie destinsă și să ai stare de spirit cât mai liniștită pentru a observa cu atenție cutele de pe fruntea ta.

Gerolamo Cardano a împărțit fruntea în două zone distincte. Jumătatea superioară este asociată cu emoțiile, trăirile interioare, copilăria, dragostea și viața de cuplu. Jumătatea inferioară, chiar deasupra sprâncenelor este asociată cu logica, rațiunea, obiectivele în viață și cariera.

Ce arată cutele de pe fruntea ta cu privire la carieră și succes

Privește cu atenție zona de deasupra sprâncenelor, cu o lățime de aproximativ doi centimetri. Dacă această zonă este netedă, rotundă și lipsită de pete, arată perspective norocoase în carieră și șansa unui început promițător până la vârsta de 25 de ani.

Dacă în această zonă pielea este pătată sau închisă la culoare, șansele unei cariere solide vor lipsi în tinerețe, dar este posibil să apară spre vârsta de 40 de ani datorită unei schimbări dramatice.

Dacă apare o cută orizontală mai accentuată deasupra sprâncenelor, ești interesată de situația ta materială și crezi că banii te vor ajuta să rezolvi totul în viață, ca atare vei munci foarte mult să aduni fonduri cât mai consistente. Cei din jur te pot acuza de egoism și zgârcenie uneori.

Cum descifrezi jumătatea superioară a frunții

Cutele de pe fruntea ta care apar în partea superioară, sub linia părului, arată o persoană mereu încordată, îngrijorată, nemulțumită de sine însăși. Trăirile tale interioare sunt puternice și te consumi din orice nimic.

Dacă jumătatea superioară a frunții este lată, iar pielea fermă, anunță că vei avea mult noroc în dragoste, mai ales după vârsta de 27 de ani. Ești o persoană optimistă și cu o atitudine deschisă față de viață. Vei beneficia de prosperitate, de o viață fără griji și de sănătate.

Dacă în această zonă apar pete maronii, ele reprezintă obstacole în viață, perioade dificile și multe griji în viața de cuplu. Orice pată, rid adânc sau schimbare de culoare care apare în această zonă a feței reprezintă problemele pe care le ai cu partenerul de viață și obstacolele pe care le întâlnești la vârsta de mijloc.

foto: 123rf.com