Linia sau liniile căsniciei, deoarece se întâmplă adesea să fie două sau chiar trei, se află la marginea palmei, sub degetul mic, chiar deasupra liniei inimii. Nu este important câte linii sunt, dacă există doar una sau două bine conturate, iar celelalte sunt abia vizibile. Contează doar liniile care se văd foarte bine și pe care putem distinge inclusiv semnele particulare.

 

Dacă toate liniile căsniciei sunt subțiri și slab pronunțate, acest lucru indică probleme mari și situații complicate legate de alegerea unui partener. Iar dacă există doar două linii pronunțate, egale ca lungime și grosime, se zice că persoana respectivă va trăi o vreme într-un triunghi conjugal.

Lungimea liniei și norocul în căsnicie

Cu cât este mai lungă linia căsniciei, și anume dacă depășește baza degetului mic, cu atât îți este mai greu să îți alegi partenerul de viață. Se spune că ești pretențioasă, că ai ambiții mari cu privire la ceea ce îți poate oferi un bărbat și că nu vrei să te mulțumești cu primul venit. Pe de altă parte, o linie mai lungă decât celelalte arată că vei avea socri înstăriți și că vei beneficia de o stare materială bună datorită soțului tău. Dar, dacă linia căsniciei este foarte scurtă, de maximum un centimetru, înseamnă că te căsătorești târziu și că numai norocul te poate ajuta să găsești bărbatul potrivit.

Semnele particulare pe linia căsniciei

Dacă linia se bifurcă la capăt, sub degetul mic, este posibil să divorțezi în a doua parte a tinereții.

Dacă linia mariajului este întreruptă de un cerculeț, acesta indică separare de soț pentru o vreme, urmând să vă împăcați la momentul potrivit.

Dacă linia are capătul din interiorul palmei îndreptat în sus, se pare că nu ești motivată în tinerețe să te căsătorești și lași lucrurile în voia sorții.

sursa foto: 123rf.com