Muntele lui Venus se află la rădăcina degetului mare și reprezintă zona cea mai pronunțată din palmă. El reprezintă centrul pasiunii, al voluptății și al dorințelor intime, indică sexualitatea și senzualitatea unei persoane, precum și capacitatea ei de dăruire într-o relație.

Dacă muntele lui Venus din palma ta se potrivește cu cel din palma iubitului tău, veștile sunt bune. Dar, dacă cele două formațiuni din palme sunt diferite, relația voastră are de suferit. Iată cum să interpretezi forma pe care o ia muntele lui Venus din palmele voastre și ce arată despre dragostea dintre voi.

Dimensiunea este importantă la muntele lui Venus

Întinde bine degetele de la palma stângă și privește cât de pronunțată este zona de la rădăcina degetului mare.

Dacă, în palma ta, muntele lui Venus este ușor curbat și este străbătut de vene proeminente, înseamnă că relația intimă este deosebit de importantă pentru tine. Legătura erotică, dorința și pasiunea sunt la fel de importante ca și sentimentele de iubire. Dacă bărbatul pe care îl iubești îl are și el bine reliefat și străbătut de vene vizibile, înseamnă că între voi doi există o puternică legătură intimă și o pasiune care nu poate fi învinsă ușor.

Dacă muntele lui Venus din palmele voastre este mai degrabă plat și nu se evidențiază prin nicio formă deosebită, relația dintre voi pare să fie monotonă și lipsită de strălucirea unei pasiuni nebune. Țineți unul la altul, vă respectați și încercați să mențineți o relație caldă și prietenoasă, dar legătura erotică este foarte slabă și nu sunteți pasionali în intimitate.

Când muntele lui Venus are forme diferite

De cele mai multe ori, partenerii au forme și dimensiuni diferite ale acestei formațiuni.

Dacă, în palma ta, muntele lui Venus este bombat și bine conturat, iar în palma partenerului tău este plat, tu ești cea care aduce sarea și piperul în relația voastră. Tu ai putea să domini din punct de vedere sexual, să îl ajuți și pe el să descopere pasiunea de fiecare dată și să faci fiecare noapte în doi mai intensă.

Dacă muntele este mai pronunțat în palma lui, înseamnă că nu există compatibilitate erotică între voi doi și există riscul ca iubitul tău să încerce să caute în altă parte pasiunea de care are nevoie. Dacă în palma lui, la baza degetului mare se află o cruce sau se întretaie mai multe linii, este posibil ca el să vrea divorțul și să se recăsătorească.

sursa foto: Shutterstock