Punctul de pornire și detaliile liniei

Linia inimii pornește de sub degetul mic, traversează partea superioară a palmei și se oprește între degetul arătător și degetul mijlociu. Dacă punctul de pornire este bine delimitat, iar linia formează un pliu adânc în momentul în care închizi ușor palma, înseamnă că te bucuri de o stare de sănătate foarte bună de-a lungul vieții, dar depinde numai de tine să o păstrezi astfel. Pe de altă parte, dacă linia inimii este adâncă în prima jumătate, înseamnă că ai șansa să întâlnești marea dragoste sau un partener fidel din primii ani ai tinereții. Dacă linia inimii este superficială și întreruptă, trebuie să ai o deosebită grijă pentru sănătatea ta și să adopți un stil de viață echilibrat. Pe de altă parte, o linie superficială poate însemna o viață sentimentală cu griji și probleme, dificultăți la începutul relației de cuplu și posibil divorț sau despărțire.

 Aspect de lănțișor

 

Există cazuri particulare în care linia inimii are aspectul unui lănțișor, formată din linii fine care formează niște zale. Dacă linia inimii din palma ta arată astfel, ai o fire pasională, faci tot posibilul să fii iubită și adorată, iar dacă nu găsești dragostea de care ai nevoie, vei fi nefericită sau vei cere divorțul, decât să accepți o legătură lipsită de pasiune.

 Punctele finale ale liniei

În mod normal, linia inimii trebuie să se termine la mijlocul distanței dintre degetul arătător și degetul mijlociu, pentru a se realiza un echilibru între voință și dorințe, între ceea ce îți dorești și ceea ce poți avea. Dacă linia inimii se termină chiar sub degetul arătător, se pare că pentru tine latura practică a vieții este mult mai importantă, ești o persoană logică și organizată și nu te lași influențată de emoții sau sentimente, înainte de a judeca totul în detaliu. Dacă linia inimii se termină sub degetul mijlociu, ești o persoană romantică, senzuală, te implici cu tot sufletul în relațiile pe care le ai și vei face tot posibilul să îți construiești o căsnicie solidă și frumoasă.

 Linia inimii ramificată

Dacă linia inimii se desparte în mai multe linii fine întrerupte spre capăt, ea te avertizează că vei avea probleme de natură cardiacă încă din tinerețe și există riscul să se complice cu trecerea timpului, dacă nu ai grijă de sănătatea ta. Dacă linia inimii este intersectată de mai multe linii subțiri în prima parte, înseamnă că vei avea mai multe relații de scurtă durată până pe la vârsta de 30 de ani. Dacă este intersectată în cea de a doua jumătate, este posibil să apară probleme și dezamăgiri în căsnicie, în special după vârsta de 45 de ani.

credit foto: 123rf.com