Numerele 1 sau 2

Dacă ultima cifră din data nașterii tale este 1 sau 2, se pare că te bucuri de un destin destul de norocos, cu multe împliniri la care nu te aștepți. Când ai perioade mai grele în viață, este suficient să lași timpul să rezolve problemele delicate și șansele vor apărea când te gândești mai puțin. Este foarte important să rămâi echilibrată, să te înțelegi bine cu toată lumea și vei fi respectată. De multe ori ai tendința să conduci și să iei decizii pentru alții, dar încearcă să fii cât mai diplomată.

Ultima cifră: 3 sau 4

Dacă te-ai născut într-un an care se termină cu numerele 3 sau 4, ești o persoană plăcută, deschidă și vorbăreață. Știi cum să te porți cu toată lumea și cum să obții sprijinul celor din jur la nevoie. Ești inventivă, isteață și îți faci ușor prieteni. Cu imaginația ta bogată poți avea succes în orice carieră care presupune un talent artistic sau dezvoltarea de strategii. Ești atrasă de călătorii și de aventuri și te ofilești dacă duci o viață monotonă, de aceea trebuie să îți cauți partener pe măsura ta.

Cifrele 5 sau 6

Dacă anul tău de naștere se încheie cu 5 sau 6, ești o persoană deschisă și foarte generoasă. Te faci imediat plăcută în orice colectiv, reușești să te faci indispensabilă la serviciu și poți avea o carieră interesantă și bine plătită. Ești muncitoare și familistă. Nimic nu contează mai mult pentru tine decât confortul și liniștea familiei tale și faci sacrificii mari pentru a le menține neatinse. În viață, vei alege mai multe meserii până când vei găsi cel mai potrivit loc de muncă pentru tine.

Numerele 7 sau 8

Dacă ultima cifră din anul tău de naștere este 7 sau 8, se pare că ai un spirit liber și aventurier. Ești o idealistă și o nonconformistă. Nu îți place să dai socoteală nimănui și îți conduci viața după regulile tale. Când iubești, o faci cu o pasiune greu de egalat și dai totul, de aceea se întâmplă adesea să fii crunt dezamăgită. Ai o imaginație debordantă și nu lași pe nimeni să te întoarcă din drum, dar când te confrunți cu un eșec poți avea perioade lungi de apatie și depresie.

Ultima cifră 9 sau 0

Dacă anul tău de naștere se încheie cu una dintre aceste cifre, se pare că ești o persoană foarte ambițioasă și nu te împaci prea bine cu nimeni. Nu ai niciun prieten apropiat și nici cu rudele nu ții legătura prea strâns. Ești independentă și individualistă, dar ești foarte disciplinată și îți construiești viața în funcție de cele mai bune oportunități, astfel încât ajungi destul de repede la o situație materială și socială de invidiat. În dragoste, ești dominatoare și cu greu găsești un partener pe potrivă.

sursa foto: Shutterstock