Cea mai importantă carte din tarotul țigănesc, legată de anul 2018 este Soarta. Numită și Destin, Fatalitate sau Șansă, această carte este reprezentativă pentru numărul 2 și ea ne avertizează că tot ce se va întâmpla în 2018 va avea consecințe dramatice pe viitor. Și ne aduce aminte că nimic nu este întâmplător.

Cartea Sorții vorbește despre o serie de evenimente și situații imprevizibile care vor apărea în viața noastră, în cursul acestui an, și care ne vor determina să luăm decizii la care nu ne-am gândit niciodată. Pentru unii vor fi decizii providențiale și vor avea norocul să tragă o carte câștigătoare. Dar alții, trebuie să își calculeze bine pașii, iar dintre aceștia cei mai atenți trebuie să fie cei care au datorii financiare mari.

În tarotul țigănesc, Soarta este desenată adesea cu bani de aur curgându-i printre degete, așa cum se strecoară și norocul pe lângă noi, dacă nu profităm de momentul oportun să îl păstrăm. Pe de altă parte, bogăția pe care o prevede această carte ține mai degrabă de o comoară spirituală și sufletească, decât de una financiară, pentru că anul 2018 nu va fi unul prea bogat.

Ce spune cartea Bucuriei din tarotul țigănesc

După Soarta care pare și bună, și rea, ne descrețește funtea cartea Bucuriei. În seturile mai vechi de cărți țigănești, Bucuria era sinonimă cu petrecerea, veselia, nunta și aniversarea. Mulți dintre noi vom avea un prilej minunat să petrecem în 2018. Un eveniment deosebit de fericit anunță o mare bucurie, urmată de o petrecere sau de o aniversare.

Conform acestei cărți, 2018 ar putea fi anul nunților, mai ales în cazul cuplurilor care au tot amânat să facă acest pas și să își legalizeze legătura.

Disperarea, o carte cu un mesaj controversat

Mânia, răzbunarea sau disperarea sunt semnificațiile acestei cărți. Ea avertizează că vom avea de înfruntat momente critice, în care stăpânirea de sine va fi pusă la grea încercare. Această carte ne spune că noi sau cineva foarte apropiat nouă va trece printr-o perioadă dramatică în 2018, iar sprijinul celor din jur va fi deosebit de important pentru a lăsa în urmă necazurile.

La nivel social, cartea Disperării anunță că se vor acumula tensiuni și revolte, manifestări de stradă și greve spontane care vor avea într-un final scopul de a schimba legile și deciziile guvernamentale adoptate împotriva cetățenilor.