În cultura chineză, forma sprâncenelor este asociată cu viața, cu familia, cu frații și surorile, și cu prietenii. Pe de altă parte, dacă ochii sunt oglinda sufletului, sprâncenele reprezintă sensibilitatea, inteligența și înțelepciunea. Iată ce semnificație au sprâncenele în funcție de lungimea și forma lor.

Sprâncenele lungi, care ajung la coada ochiului

Oamenii cu sprâncene lungi sunt cinstiți, deschiși și le place să aibă mulți prieteni. Sunt norocoși și se bucură de o viață lungă, cu o situație materială destul de bună. Mulți dintre ei pot face avere, dacă sunt înțelepți și învață să investească cu folos. Cu cât sunt mai lungi sprâncenele, cu atât vor avea mai mult succes.

Sprâncenele scurte

Acestea sunt semnul unui destin mai puțin fericit. Persoanele care au sprâncene scurte, au puțini prieteni, au puțin noroc în viață și muncesc mult pentru a obține ce își doresc. Relațiile lor conjugale sunt tensionate și sub semnul întrebării.

Forma sprâncenelor și caracterul

Sprâncenele drepte

Acestea indică un caracter ferm, puternic, masculin, activ și plin de energie. Sunt specifice persoanelor impulsive, care acționează imediat și sunt mai puțin atente la detalii.

Sprâncenele arcuite

Sunt specifice persoanelor mai sensibile, iubitoare de frumos, feminine, pasive și înclinate spre reverie. Aceste persoane sunt atente la detalii și la nuanțe și sunt foarte creative. Forma sprâncenelor arcuite în mod natural este legată și de mult noroc în dragoste.

Ce arată grosimea sprâncenelor

Sprâncenele groase și pline

Sunt persoane active și temperamentale, pot deveni chiar răutăcioase și răzbunătoare, dacă au motiv.

Sprâncenele subțiri

Sunt persoane singuratice, visătoare, au relații sporadice și nu sunt apropiate nici de familie.

Sprâncenele rare

Arată un destin straniu, cu multe schimbări majore, inclusiv divorț și pierderea celor dragi.

Ce dezvăluie poziția sprâncenelor

Sprâncenele situate mai sus, spre centrul frunții

Aparțin persoanelor calme, echilibrate, care au realizări mari din tinerețe și se bucură de o familie iubitoare.

Sprâncenele situate aproape de gene

Aparțin unor persoane materialiste, bune la afaceri și interesate de profit. Astfel de persoane sunt egoiste, concentrate asupra nevoilor lor și mai puțin atașate de familie.

Citește și ce spune culoarea ochilor tăi despre tine!

sursa foto: 123rf.com