Părul, un indiciu pentru atracția fizică

Bărbații chei sunt considerați cuceritori și sexy, dar numai dacă se rad complet în cap. De asemenea, femeile frumoase, tunse scurt, la modă, sunt considerate mult mai atractive, decât cele care păstrează o coafură clasică. Persoanele șatene sunt responsabile și muncitoare, în timp ce bruneții sau brunetele sunt mai profunde și spirituale.

Forma frunții îți arată cât de practică ești

O frunte largă dezvăluie o fire abilă, practică și o minte plină de idei. O frunte lată și plată indică pragmatism și o abordare practică a vieții. Iar o frunte rotundă și bombată indică o persoană sociabilă, care își face prieteni cu ușurință.

Sprâncenele vorbesc despre etică

Persoanele cu sprâncene groase și închise la culoare sunt active și sociabile, iar cele care au sprâncene rare se spune că sunt buni executanți. Dacă ai sprâncene îndreptate în sus, ai un simț al moralității foarte ridicat și o conduită etică deosebită.

Forma feței dezvăluie cât sunt de fideli bărbații

Despre bărbații cu un chip larg și rotund se crede că sunt capabili să mintă și să înșele mai ușor. În schimb, bărbații care au o față ovală, mai îngustă, sunt mai cinstiți și mai responsabili, mai deschiși cu persoanele din jur.

Misterele din culoarea ochilor

Dacă ai ochii albaștri-gri, ești emotivă și ai tendința de a-ți analiza sentimentele și trăirile până la obsesie. Dar ai o mare capacitate de concentrare și de introspecție. Dacă ai ochi verzi, te gândești la o mulțime de lucruri deodată, ai nevoie de variație în fiecare zi și te plictisești ușor. Ochii bruni arată o fire grijulie, inimoasă, orientată către familie.

Nasul și minciunile

Un studiu interesant arată că, atunci când spui o minciună, nasul tău crește ca al lui Pinocchio. Bineînțeles, modificarea nu se poate observa cu ochiul liber, dar în condiții de laborator s-a demonstrat că nasul se dilată imperceptibil când spunem minciuni, ceea ce provoacă o ușoară iritare sau mâncărime și simțim nevoia să ne scărpinăm.

Degetul inelar și banii

Bărbații care au degetul inelar mai lung decât arătătorul sunt mai mult interesați de bani și au mai multe șanse să găsească diverse surse de câștiguri. Bărbații cu degetul inelar egal sau puțin mai scurt decât arătătorul se mulțumesc cu puțin și nu sunt deosebit de ambițioși când vine vorba de situația lor financiară.

Șoldurile și memoria

Un alt studiu simpatic a demonstrat că femeile cu șolduri late sunt mai uituce, în schimb sunt mai rezistente în fața bolilor de inimă. În schimb, femeile cu șolduri înguste sunt predispuse să aibă probleme cardiace chiar din tinerețe.

credit foto:123rf.com