1. Înghețata de vanilie

Unii ar spune că este o alegere banală, dar pentru tine este o aromă complexă, care îți satisface pe deplin plăcerea de a savura ceva dulce. Apreciezi frumusețea clasică, arta și lucrurile fine. Cei din jur te percep ca pe o persoană calmă, care nu se îngrijorează din orice și care găsește echilibru în tot ceea ce face.

2. Înghețata de căpșune

Îți place să petreci mult timp în aer liber, să călătorești și să te plimbi. Tu ești mereu cea care își scoate prietenii în oraș și care se distrează, orice ar fi. Prietenii te caracterizează drept veselă, optimistă și altruistă.

3. Înghețata de zmeură

Ești plină de idei și foarte talentată. Prietenii te consideră ingenioasă și amuzantă, gata să te distrezi chiar dacă vii obosită de la serviciu. Îți plac obiectele viu colorate și bijuteriile, întâlnirile și filmele și mai puțin lucrurile clasice sau romantice.

4. Înghețata de fistic

Ai o personalitate puternică și te impui fără să vrei în cercul tău de cunoștințe. Cine te vede prima dată, nu te uită ușor. Îți place să fii admirată și să fii ascultată de ceilalți și ai calități de lider. Dar unii te consideră și băgăcioasă sau inflexibilă, când vine vorba de principiile tale de viață.

5. Înghețata de ciocolată

Ai opinii clare și puternice despre orice, îți place să comentezi, dar ești deschisă noutăților și opiniilor celorlalți. Prietenii te văd ca pe o persoană comunicativă, cu care le este ușor să vorbească despre orice. Îți place să stai mult acasă, unde ai camera ta preferată, cu tot felul de amintiri intime. Dar îți place să și ieși în oraș, însă mereu cu familia sau persoanele dragi.

6. Înghețata de afine

Ai o fire aventuroasă, îți place să călătorești, să descoperi locuri noi și oameni cât mai diferiți. Ai foarte puțini prieteni și nici nu ai nevoie de prea mulți. Știi cum să îți umpli timpul cu tot felul de activități inedite și nu te plictisești niciodată singură.

7. Înghețata de cafea

Îți cam place să te dai în spectacol și să dramatizezi micile întâmplări cotidiene, lucru care i-ar putea plictisi pe cei din jur. Dar ești o persoană interesantă, cu o cultură bogată și poți vorbi despre o mulțime de subiecte. Nu prea îți faci planuri de viitor, dar știi cum să profiți de momentele frumoase din prezent.

sursa foto: 123.rf