Unu

O căsătorie încheiată sub influența numărului 1 arată că există afecțiune și armonie în cuplu, iar cei doi miri au avut sau au o poveste de dragoste deosebită. Vă completați unul pe altul, sunteți flexibili și înțelegători, trăsături vitale pentru a păstra o relație echilibrată pentru totdeauna.

Doi

Se spune că numărul doi este numărul îndrăgostiților care fug în lume împreună, departe de părinții sau rudele care încearcă să îi despartă. Este posibil ca voi doi să nu aveți maturitatea emoțională necesară pentru a forma cu adevărat o familie. Aveți nevoie de siguranța materială și de liniște pentru a vă putea păstra pasiunea.

Trei

Stabilitatea financiară este foarte importantă pentru mirii care s-au căsătorit sub influența lui trei. De obicei, ei insistă să aibă o nuntă elaborată și costisitoare și le cer părinților diverse sacrificii. Vor reuși să fie fericiți, dacă au aceleași obiective și vor avea mai mulți copii.

Patru

Dacă sunteți amândoi atenți la detalii, minuțioși și grijulii, numărul 4 se potrivește perfect pentru ziua căsniciei voastre. Acest număr arată că veți avea o căsătorie solidă și că bunăstarea este apreciată în familia voastră. Aveți grijă să nu cheltuiți prea mult, totuși!

Cinci

Acest număr reprezintă comunicarea, energia și dinamismul. Mirii care au ales data de 5 sau o zi guvernată de acest număr au nevoie de multă libertate pentru a-și continua proiectele personale, pe lângă pasiunile și planurile pe care și le fac împreună. Ei vor călători mult, împreună sau separat, și vor face multe schimbări în viața lor.

Șase

Cum numărul 6 se află sub influența lui Venus, căsnicia guvernată de el va începe cu o pasiune extraordinară, cu multe dovezi de dragoste și multă afecțiune. Dar pentru a se bucura toată viața de aceste daruri, cei doi soți trebuie să devină responsabili și să nu aștepte ca celălalt să facă mereu sacrificii.

Șapte

Schimbări bruște și evenimente neprevăzute marchează nunțile care au loc pe data de 7 sau într-o zi guvernată de numărul 7, precum zilele de 16 sau 25. Dar asta nu înseamnă că trebuie să intri în panică! Căsnicia ta poate fi frumoasă și cu multe evenimente imprevizibile, dacă știi să le controlezi la momentul oportun.

Opt

Se spune că mirii care s-au căsătorit pe 8, pe 17 sau pe 26, sunt inseparabili, iar dragostea lor a înflorit chiar de la a doua întâlnire. Relația intimă este un factor important în stabilitatea căsniciei. Niciunul nu trebuie să îl neglijeze pe celălalt. Pe de altă parte, numărul 8 anunță că unul dintre ei trebuie să își sacrifice cariera pentru a avea grijă de familie.

Nouă

Căsătoria voastră a fost posibilă abia după ce ați trecut peste numeroase obstacole, certuri și împăcări. Nu este exclus să fii fugit de toți pentru a fi împreună și a pentru a vă convinge că merită să vă căsătoriți. Mariajul vostru va rezista numai dacă sunteți loiali unul altuia și dacă vă acceptați defectele.