Tot ceea ce visezi are o semnificație și un mesaj pentru tine. Niciun vis nu este întâmplător, iar visele despre dragoste, despre căsnicie și despre partenerul tău sunt cu atât mai importante. În ele vei găsi detalii surprinzătoare despre viața intimă, despre sentimentele bărbatului alături de care trăiești și chiar despre aspecte mai puțin evidente ale personalității lui.

Subconștientul îți trimite în vis multe mesaje despre oamenii pe care îi iubești, cu atât mai mult despre partenerul tău de viață. Dacă aveți probleme în cuplu, în vise vei vedea cauzele reale ale acestor probleme și vei putea găsi ulterior o soluție. Când te simți mințită sau înșelată, sentimentele tale confuze se vor răsfrânge în vis pentru a înțelege mai bine unde greșește partenerul sau soțul tău.

Visele despre dragoste și semnificațiile lor

Îl visezi adesea pe bărbatul pe care îl iubești, chiar dacă relația voastră este armonioasă și nu aveți nicio problemă. În acest caz, este posibil ca visele să îți transmită necesitatea de a înțelege ceva despre el sau despre modul lui de viață, lucruri pe care le ignori sau cărora nu le dai importanță.

Subconștientul te avertizează, poate, să fii mai atentă la nevoile și dorințele lui sau la planurile de viitor pe care ți le propune. Poate că tu simți că există lucruri nerostite între voi, iar frecvența viselor despre el și dragostea dintre voi reprezintă un semnal de alarmă.

Dacă relația de cuplu trece prin momente dificile, este posibil să visezi mai des discuțiile neterminate dintre voi, reproșuri și resentimente pe care nu le poți exprima în realitate. Subconștientul va sonda mai adânc decât o faci tu în timpul zilei, când ai tendința să fii atentă numai la ceea ce se vede la suprafață. În visele despre dragoste, poți vedea cauza adevărată a problemelor dintre voi și te poți trezi cu sentimentul de ușurare că lucrurile se pot îndrepta fără să sufere nimeni.

În cazul în care visezi adesea că vrei să fii alături de el, dar apar tot felul de obstacole în calea ta și nu puteți fi împreună, înseamnă că, în adâncul sufletului tău, nu ești pe deplin mulțumită de viața voastră împreună. Încearcă să faci câteva schimbări pentru a vă îmbunătăți viața de cuplu.

Dacă îl visezi uneori în compania altei femei, fie îți reprimi sentimente nejustificate de gelozie, fie încerci inconștient să îl îndepărtezi de tine, tocmai pentru că tu ai nevoie de mai multă libertate și independență.

Citește și ce spun visele despre copii și ce simbolizează aceștia în viața ta!

sursa foto: 123rf.com