Gablonțurile mari și strălucitoare: ”Privește-mă și admiră-mă!”

Dacă îți place să porți bijuterii mari, care ies în evidență și captează privirea prin strălucirea lor, ești hotărâtă să atragi atenția tuturor. Nu te interesează ce crede lumea despre tine, vrei doar să fii în centrul atenției și te simți sigură pe tine.

Bijuteriile fine din aur sau argint: ”Sunt elegantă!”

Dacă îți accesorizezi ținutele cu bijuterii fine din materiale prețioase, care nu ies prea mult în evidență, dar se potrivesc de fiecare dată cu hainele tale, încerci să fii elegantă și discretă. Ești o fire mai conservatoare, care se teme de modernizările bruşte şi care preferă să stea deoparte când cei din jur caută schimbarea cu orice preț.

Bijuteriile lucrate manual: ”Sunt originală!”

Dacă preferi bijuteriile lucrate manual, unicate, inedite, făcute din materiale neconvenționale, vrei să arăți tuturor că ești originală și creativă. Te distanțezi de cei din jur, vrei să ieși în evidență în stilul tău, dar fără să fii ostentativă. Îți place să ai și să porți ceea ce nu au alții și să fii considerată o nonconformistă.

11634294_m

Bijuteriile cu pietre prețioase: ”Sunt răsfățată și vreau totul!”

Dacă porți doar inele, cercei sau pandantive decorate cu pietre prețioase, cu diamante sau rubine sau alte cristale de preț, pui accentul pe confort și vrei să arăți tuturor că ai un statut social ridicat. Îți place să te distrezi, să trăiești clipa și să obții tot ce vrei, atunci când vrei. Nu accepți refuzuri și nu te interesează prea mult ce vor alții.

Bijuteriile moștenite din familie: ”Caut sensul profund al vieții!”

Dacă îți place să porți foarte des bijuteriile moștenite de la mamă sau de la bunici sau bijuterii cu aer vechi, care au o poveste deosebită, ești o persoană profundă, care pune accentul pe valorile familiei și pe tradiții. Ești originală, dar nu te îndepărtezi prea mult de la regulile generale și nici nu îți place să adopți ușor lucrurile moderne.

credit foto: 123rf.com