Una dintre cele mai puternice arcane majore, Marele Preot sau Hierofantul este cartea aleasă de tarot pentru luna noiembrie. Este una dintre cele mai semnificative cărți, reprezentând autoritatea morală și spirituală, mult mai puternică decât autoritatea unui conducător laic.

Marele Preot este totodată un învățător în plan spiritual, care ne ghidează dorințele și planurile personale. Este o carte considerată norocoasă, pentru că ne dă înțelepciunea și răbdarea de a analiza lucrurile din jurul nostru, de a prevedea riscurile și greșelile și de a îndrepta lucrurile din mers.

Ce spune cartea de tarot pentru luna noiembrie

Pornind de la semnificația generală a cărții care îl reprezintă pe Marele Preot, am putea spune că luna noiembrie va fi o lună importantă pentru deciziile noastre și pentru proiectele cele mai importante pe care vrem să le dezvoltăm. El ne ajută să abordăm problemele cu mai mult optimism, să vedem de la început cea mai bună soluție și să ne concentrăm pe ceea ce este bine.

Pe de altă parte, Marele Preot, cartea de tarot pentru luna noiembrie, are și un rol protector și pe mulți dintre noi ne va ține la distanță față de ghinioane. Cu alte cuvinte ne poate arăta greșelile înainte să le comitem, iar dacă ne dorim lucruri care nu ni se potrivesc sau care nu ne vor ajuta pe viitor, vom reuși să le depășim.

Ce influență are Marele Preot asupra vieții intime

Dragostea și visurile intime sunt influențate, în luna noiembrie, de această carte. Iar principala lecție pe care o primim este răbdarea. Poate că vor fi momente în care vom fi dezamăgiți și vom suferi în dragoste, dar Marele Preot spune să avem răbdare cu oamenii pe care îi iubim și să așteptăm momentul prielnic pentru a discuta cu ei despre problemele cu care ne confruntăm.

Cartea lunii noiembrie și sănătatea

Semnificația acestei cărți cu privire la sănătate este aceea de a face totul corect și de a respecta indicațiile medicului specialist, dacă avem probleme medicale. Nicio afecțiune nu trece de la sine și nici nu trece cu ceaiuri.

Trebuie să respectăm tratamentele și să ținem cont de sfaturile legate de regim sau de igienă, pentru a combate problemele de sănătate. Iar acestea par să se agraveze în luna noiembrie, astfel că trebuie să le abordăm cu toată seriozitatea.