Numerologii încearcă să ne transmită un mesaj optimist pentru 2019. Conform principiilor numerologice, 2019 are vibrația numărului 3 (2+0+1+9 = 12; 1+2 = 3), un număr care inspiră generozitate, speranță, putere pozitivă și comunicare.

Numărul 3 se adresează în primul rând societății și apoi individului. Dacă societatea sau comunitatea în care trăim nu va reuși să facă nicio schimbare pozitivă, nici la nivel individual nu se va simți o îmbunătățire a vieții. Dar trebuie să fim optimiști și să profităm de energia pozitivă pe care ne-o aduce noul an, să profităm de fiecare șansă, oricât ar fi de mică.

Ce înseamnă numărul anului 2019 din punct de vedere numerologic

Numărul trei reprezintă o bază solidă, iar anul 2019 poate fi un an foarte important pentru ceea ce vrem să contruim pe viitor, pentru că în acest an vom avea mai multe șanse să lucrăm la baza proiectelor majore.

În carieră

Pentru cei care sunt interesați de carieră, 2019 este un an al studiilor, al acumulării și al reconstrucției. O poți lua de la capăt în alt domeniu sau poți învăța mai mult în direcția pe care ai pornit-o deja pentru a-ți consolida cariera. Nimic nu este exclus, universul îți oferă tot felul de oportunități, dar trebuie să treci peste piedicile mărunte pentru a profita de ele.

În dragoste

Pentru cei mai tineri care caută dragostea și vor să își întemeieze o familie, 2019 este un an excelent să își găsească partenerul potrivit și să se căsătorească. Și din perspectiva zodiacului chinezesc, fiind anul Porcului, 2019 este un an foarte bun pentru nunți și căsătorii. Numerologii spun că cei care se vor căsători în acest an nu vor avea niciodată gând de despărțire.

Semnificația numărului 3

Acest număr este considerat adesea un număr magic și sacru, înconjurat de vibrații pozitive. Este un număr fundamental, armonios, melodios și mai ales un număr al armoniei divine, după cum este considerat atât în spiritualitatea creștină (Sfânta Treime), cât și în credințele orientale.

Trei este numărul principiului masculin, în mai multe scrieri vechi fiind reprezentat printr-un triunghi cu vârful în sus. În acest context, el este simbolic pentru aspirații, visuri, idei, spirit și spiritualitate. Cu cât ne cultivăm spiritul și cu cât încercăm mai mult să ne trăim viața în armonie, cu atât vom atrage energiile benefice și creatoare sau norocul, cum se spune în popor.

Numărul 3 vorbește și de atragerea și armonia contrariilor, de aceea 2019 trebuie să fie anul în care vom lăsa deoparte ceea ce contrazice idealurile și visurile noastre și ne vom concentra energia asupra unei singure direcții, bine definită, pentru a nu risipi resursele de care dispunem.

sursa foto: 123rf.com