Numele care încep cu vocale

A – o vocală puternică și deschisă care semnifică autoritate, dominație și chiar agresivitate; ai  personalitatea unui lider, ai idei originale și o mare încredere în forțele proprii.

E – o vocală melodioasă și echilibrată care arată o fire deschisă, veselă și comunicativă; te adaptezi ușor la diverse schimbări, îți place mult să călătorești și să explorezi lucruri inedite.

I – o vocală scurtă și incisivă specifică unei personalități independente și singuratice; ai o viziune idealistă asupra vieții, îți lipsește spiritul practic, dar compensezi prin creativitate.

O – o vocală rotundă și plină, care prevede un destin echilibrat, o viață în care acumulezi și pui accentul pe confortul tău; dacă ești ambițioasă, se pare că vei avea o situație materială prosperă.

U – o vocală închisă și rece, specifică unei persoane directe, stabile, care își urmează cu ambiție planurile, fără să se abată de la drumul ei; știi să atragi norocul de partea ta, dar ai grijă să îl păstrezi.

Numele cu inițiale consoane tari

B – specifică unei firi închise, introvertite, dar ușor influențabile, această inițială arată că îți este destinat să ai o familie numeroasă; vei fi o mamă și o soție dedicată, foarte atentă la necesitățile celor dragi.

D – spirit practic și muncitor, ești răbdătoare și determinată să îți atingi scopurile; banii și confortul reprezintă foarte mult pentru tine și vei face totul pentru a duce o viață lipsită de griji.

R – o inițială puternică, specifică personalităților luptătoare și insistente, dominatoare și speculante; ești interesată deopotrivă de carieră, dar și de succesul în viața personală.

S – fire ambițioasă, urmărești succesul cu orice preț, dar se întâmplă adesea să iei decizii greșite și să pierzi; vei avea multe suișuri și coborâșuri în viață, dar te poți redresa la nevoie.

T – o inițială care aduce aminte de cruce și care este specifică persoanelor afectuoase, iubitoare și capabile de sacrificiu; familia reprezintă totul pentru tine și vei face orice pentru a fi fericită.

V – una dintre cele mai puternice inițiale, ești o prietenă loială și ai un caracter cinstit, de care însă alții ar putea profita; în dragoste, ești inflexibilă și credincioasă tot restul vieții tale.

Z –  ești o persoană de încredere, iar prietenii se bazează pe tine în orice moment; în viața socială ai succes, iar acest lucru te va ajuta și în carieră, dar ești mai puțin norocoasă în dragoste.

Numele cu inițiale consoane slabe

C – te bucuri de atenție și acorzi, la rândul tău, atenție celorlalți; ești o fire deschisă, dar capricioasă, care ar vrea ca lucrurile să se desfășoare după planurile și preferințele sale.

F – iubitoare de echilibru și armonie, ai înclinații artistice sau lucrezi într-un mediu creativ; inițiala numelui tău reprezintă dragostea, care este cea mai importantă în viața ta.

G – este inițiala înțelepciunii, a firilor educate și curioase; studiul, noutățile și imaginația îți modelează destinul și ești atrasă de o carieră în mediul universitar, ceea ce poate fi un succes.

H – este o literă specifică persoanelor puternice, singuratice, dar cu multe slăbiciuni ascunse, pe care nu le arată nici persoanelor dragi; în carieră, în schimb, sunt printre cei norocoși.

J – este inițiala ambițioșilor, dar și a firilor repezite și necugetate; ești inteligentă, atrăgătoare, dar nu ești suficient de diplomată în momentele importante, ceea ce poate fi o mare pierdere.

L – această literă arată acțiunea, determinarea și ambiția; vei face totul pentru a deține controlul, ceea ce îți poate aduce, însă, multă nefericire; ai nevoie de un echilibru între dragoste și dorințe.

M – o fire practică, dar care se pierde de multe ori în detalii; poți fi foarte muncitoare și poți obține ceea ce vrei, doar dacă ești fericită; în dragoste oferi totul, dar nu te gândești la consecințe.

N – un destin schimbător, cu multe surprize cărora nu le poți face față mereu; această inițială favorizează succesul și câștigurile, dar trebuie să fii atentă să nu repeți greșelile făcute.

P – inteligentă și atrăgătoare, ai o personalitate care domină și iese în evidență, ceea ce nu te va ajuta prea mult în relațiile intime; ești lipsită de răbdare și cam egoistă, dar poți avea succes în carieră.

Află și semnificația numelui de familie pe care îl ai.

credit foto: 123rf.com