Semnele de pe față sunt de obicei semne din naștere, iar alunițele sunt foarte rare. Cu toate acestea, alunițele din obraji pot apărea la orice vârstă, uneori peste noapte și fără nicio cauză aparentă. Vechii prezicători chinezi spuneau că acestea sunt cu adevărat semne ale destinului.

Dacă ai observat și tu alunițe pe obraji noi, pe care nu le aveai din naștere, iată care este mesajul lor.

Alunițele din obraji, semne ale destinului

Dacă sunt situate în partea superioară a obrajilor, ele te avertizează că, la un moment dat, bunul tău renume ar putea fi în pericol, fie că te bârfesc cei din jur, fie că anumite acțiuni și gesturi ale tale sunt interpretate greșit.

Alunițele din partea inferioară a obrajilor au, însă, o conotație pozitivă și înseamnă că vei avea stabilitate în căsnicie și un partener fidel, care va rămâne lângă tine indiferent de problemele dintre voi.

Dar, dacă ai o aluniță pe obraz foarte aproape de colțurile gurii, trebuie să fii precaută în dragoste. Aceste alunițe spun că ești o femeie atrăgătoare, că poți cuceri oricând bărbatul pe care îl dorești, dar există și pericolul ca acesta să nu rămână lângă tine prea multă vreme.

Ce semnificație are culoarea alunițelor

Alunițele de culoare închisă, aproape neagră, au conotație negativă și avertizează asupra necazurilor, accidentelor, dușmanilor sau pierderilor.

Alunițele de culoare deschisă sunt considerate semne de bun augur, pentru că, oriunde apar pe chip, ele anunță o schimbare în bine.

Alunițele roșii sunt și ele semne pozitive, pentru că ele te ajută să câștigi din nou norocul de partea ta. Dar nu trebuie confundate cu alunițele iritate, care trebuie analizate de un medic dermatolog.

Dacă o aluniță de culoare închisă se decolorează de-a lungul anilor, ceea ce se întâmplă uneori mai ales cu alunițele de pe mâini și de pe picioare, se crede că norocul tău se schimbă și că vei avea parte de șanse noi să îndrepți lucrurile și să faci o alegere mai bună în viață.

sursa foto: 123rf.com