În multe culturi, numerele fără soț sunt considerate mai degrabă ghinioniste sau fataliste, dar acest lucru nu înseamnă că, dacă te-ai născut într-o zi impară, vei avea ghinion toată viața. Ce ar mai spune atunci cei născuți pe data de 13?

Numerologii au câteva teorii interesante despre persoanele născute în zilele fără soț și le consideră deosebit de sociabile, inteligente și creative și… mai mult decât atât, se pare că aceste persoane sunt compatibile între ele.

Cine este născut într-o zi impară se înțelege se pare mult mai bine cu cineva născut într-o zi fără soț decât cu cineva născut într-o zi cu număr par.

Cum poate fi descrisă personalitatea ta dacă ești născut în zi fără soț

Mulți numerologi recunosc că persoanele născute într-o zi impară sunt mai multe interesate de propriile interese, decât de alții, cu toate acestea sunt destul de prietenoase și își atrag simpatia celor din jur.

Multe dintre aceste persoane au talente înăscute, spre exemplu talent literar, un talent artistic sau pur și simplu un talent organizatoric deosebit. De aceea, multe dintre ele fac o carieră frumoasă în domenii în care se pot dezvolta singure și pot demonstra că sunt foarte creative.

Pe de altă parte, aceste persoane sunt mai puțin grijulii decât cele născute în zilele cu soț. Ele iau viața mult mai ușor, știu să zâmbească tot timpul și nu își fac griji din orice.

Unii nici nu se gândesc prea mult înainte de a lua decizii importante. Pur și simplu, aleg și apoi culeg și îndreaptă lucrurile din mers.

Cum ne influențează numerele dintr-o zi impară

Persoanele născute în zilele cu 1 sau cele care se termină cu 1, precum 11, 21 și 31 sunt puțin mai egoiste, concentrate asupra lor, obsedate de control, dar totuși destul de atente și harnice.

Persoanele născute în zilele de 3, 13 și 23 se concetrează foarte mult asupra dezvoltării personale, sunt comunicative, se înțeleg bine cu cei din jur și sunt atrase de noutăți, călătorii și mici aventuri.

Persoanele născute în zilele de 5, 15 și 25 sunt mai familiste, grijulii, strângătoare și ordonate. Ele sunt foarte atente cu banii și fac orice pentru a câștiga mai bine.

Persoanele născute în zilele de 7, 17 și 27 sunt destinate succesului și numai marile obstacole sau drame din viața lor le pot da destinul peste cap. Ele au în general o carismă puternică, sunt individualiste, se descurcă singure în orice împrejurare și întotdeauna ies câștigătoare.

Iar persoanele născute pe 9, 19 și 29 sunt mai egoiste, sunt înclinate către activități stranii, individualiste, ieșite din tipar, dar creative. Din partea lor poți avea oricând parte de surprize, dar și de cadouri foarte generoase, dacă ele simt că ai nevoie de cineva alături.

sursa foto: 123rf.com