Visele în care te vezi alături de soțul tău apar mai frecvent imediat după căsătorie sau când relația voastră este încă plină de pasiune. Dar imaginea soțului tău poate apărea în vis și în perioadele critice, când aveți de înfruntat probleme mai grave. Cu cât apare mai des, cu atât ea transmite un mesaj anume și este bine să știi cum să îl interpretezi.

Cele mai comune vise în care apare imaginea soțulului tău

Visele despre soțul tău în care faceți dragoste au o semnificație contradictorie. În realitate, legătura dintre voi nu este romantică și plină de pasiune, așa cum ți-ai dori tu. Între voi nu mai există atracția de la început și dorința ta refulează în vise. Cu cât apar mai des astfel de vise, cu atât ruptura dintre voi este mai adâncă și trebuie să faci o schimbare majoră pentru a-ți salva căsnicia.

Violența în cuplu, terifiantă și în vis

Visele în care soțul este violent semnifică teama ta de autoritatea pe care el o exercită în familie, chiar dacă în realitate nu este niciodată agresiv verbal și fizic. Ești nemulțumită de modul în care el se impune de fiecare dată, iar această nemulțumire se reflectă în vise. Un astfel de vis mai poate semnifica o schimbare dramatică în comportamentul soțului tău, pe care nu o înțelegi.

Ești necăsătorită, dar visezi că ai un soț

În cazul în care ești singură și visezi că ai un soț, acest lucru semnifică nevoia ta de afecțiune, atașament și protecție. Iar dacă soțul din vis capătă chipul unui bărbat cunoscut, ar fi bine să încerci să te apropii mai mult de el și să dai o șansă unei noi relații.

Semnificația divorțului în vis

Dacă visezi că divorțezi, acest vis reflectă în realitate teama ta că mariajul vostru nu are un viitor stabi și sigur. Trebuie să cauți în primul rând în interiorul tău de ce nu mai ai încredere în căsnicia voastră și în dragostea lui și apoi să încerci să descoperi ce poți îndrepta.

De ce îți visezi soțul mort

Moartea soțului în vis are, în realitate, un mesaj pozitiv și nu trebuie să te sperie. De obicei, acest vis înseamnă că soțul tău este sănătos sau că se va însănătoși, dacă are probleme medicale. Veți trece cu bine peste o perioadă dificilă pentru soțul tău. Acest vis mai poate să apară și în cazul în care știi deja că soțul tău suferă de o boală incurabilă, iar inconștientul încearcă să te pregătească pentru despărțirea dureroasă.

De ce visezi că soțul este infidel

Dacă visele în care apare imaginea soțului tău implică infidelitate, adulter, o amantă sau aventuri ocazionale, este evident că tu ai un sentiment de inferioritate față de el. Inconștientul tău îți transmite în vis că nu te mai simți frumoasă și atrăgătoare pentru partenerul tău de viață.

Chiar dacă el nu ți-a dat niciun motiv de îngrijorare, tu simți că nu îți mai oferă pasiunea de la început și în sinea ta îți este teamă că va fi atras de alte femei.

foto: 123rf.com