De ce apar semne particulare pe linia vieții din palmele tale

Linia vieții este cea mai controversată și cea mai bogată în semnificații dintre toate liniile importante ale palmei. Ea pornește de sub degetul arătător, formează o acoladă în mijlocul palmei, ocolește degetul mare și se oprește aproape de încheietura palmelor.

Contrar opiniei generale, linia vieții nu îți arată cât de lungă va fi viața ta. Chiar dacă este curbată și scurtă, nu înseamnă că vei trăi intens și vei muri tânără. Această linie poartă informații de taină despre calitatea vieții tale, despre energia și vitalitatea cu care ești înzestrată și despre marile momente ale destinului tău.

Foarte rar se întâmplă ca această linie să fie lină și continuă, altfel ea nu ne-ar mai spune nimic. Aproape toți dintre noi avem mici semne și particularități care apar pe linia vieții. Unele dintre ele pot fi moștenite de la părinți sau bunici și poți face o comparație cu ei. Altele apar acolo pentru că sunt semne ale influențelor karmice pe care le purtăm cu noi de-a lungul vieții.

Cum interpretezi semnele speciale

Întreruperile vizibile cu ochiul liber pe linia vieții reprezintă momentele semnificative, care vor aduce transformări importante în calea ta. Cu cât sunt mai multe la mijlocul palmei, cu atât sunt de bun augur, pentru că îți modelează tinerețea și arată că vei avea multe oportunități și șanse bune până la mijlocul vieții, când trebuie să te dezvolți.

Ramificațiile sunt și ele indicații ale norocului: dacă pornesc în sus, spre degete, înseamnă șanse și realizări, dar dacă sunt îndreptate în jos pot semnifica eșecuri financiare și sentimentale.

Furcile de la capetele liniei vieții pot avea semnificații contrare. Dacă o furcă sau o linie bifurcată se află la capătul superior al liniei vieții și este îndreptată spre degetul arătător, vei avea șanse mari în carieră. Dacă furca este îndreptată în jos, spre încheietura palmei, norocul vieții tale constă în găsirea unui partener potrivit și într-o dragoste de neclintit.