Când abordezi o femeie

Una dintre cele mai mari întrebări ale bărbaților este cum alegi momentul perfect să abordezi o femeie. Bărbaților le este teamă să nu fie refuzați, de aceea ezită multă vreme să facă primul pas. Le este teamă să nu pară ridicoli și să nu fie luați în râs de prietenii lor mai norocoși, care au deja pe cineva.

Una caldă, una rece

Majoritatea bărbaților nu poate înțelege de ce suntem când drăguțe și amabile, când reci și inabordabile. Femeile joacă acest joc doar atunci când nu sunt decise dacă le place sau nu de cineva, dacă poate fi un partener de cursă lungă sau doar o distracție de moment. Multe femei se decid greu, deși ar trebui să fie mai hotărâte în ceea ce privește propriile sentimente și să nu se joace cu inima unui partener debusolat.

Ce este mai atrăgătoare: încrederea de sine sau frumusețea?

Unii bărbați consideră că femeile sunt atrase de modul în care arată un bărbat, de ochii și de chipul lui. Alții cred că femeile sunt atrase de puterea pe care o emană și de încrederea de sine pe care o afișează un bărbat. Adevărul este undeva pe la mijloc. Un bărbat modest, dar sincer și hotărât poate avea mai mult succes în fața unuia frumos și atrăgător, dar mult prea timid.

Rolul de amic

Un bărbat nu va înțelege niciodată de ce o femeie, care îl consideră atrăgător, nu vrea să fie iubita lui. Femeile nu își aleg partenerii intimi doar pentru că sunt sexy. Dacă nu există chimie între ei, nu va avea niciodată relații intime cu un bărbat doar pentru că este frumos. El va rămâne în cercul ei de amici toată viața.

Adevărul despre relațiile intime

Și femeile au nevoie de erotism, dar preferă o abordare mai romantică și mai tandră. Ideal ar fi ca orice cuplu să discute deschis despre preferințele fiecăruia în pat și să stabilească câteva reguli de comun acord cu privire la relațiile intime.

De ce ”nu” înseamnă de fapt ”da”

Ultimul, dar nu cel din urmă secret, pe care vor bărbații să îl descifreze este de ce spunem adesea ”nu”, când de fapt am vrea să spunem ”da”. Și acesta este un joc prin care femeile își pun la încercare partenerii. Îi provocăm să facă eforturi mai mari pentru a ne atrage atenția și pentru a merita afecțiunea noastră. În cele din urmă, este un joc care ne arată nouă cât de hotărâți sunt ei să aibă o relație de lungă durată.

credit foto: 123rf.com