Poate crezi că te poți ascunde în spatele unui zâmbet frumos și larg. În realitate, zâmbetul arată mult mai multe despre tine decât ai putea crede pentru că este dificil să te prefaci. Un zâmbet fals se cunoaște de la o poștă! Fii deschisă și zâmbește așa cum îți spune inima.

 

Un zâmbet strălucitor – perfecționism!

Dacă ești obsedată de dantură și îți albești dinții în mod regulat, un zâmbet larg care pune în lumină dantura strălucitoare dezvăluie despre tine că ești o perfecționistă. Ești foarte atentă la detalii, ești mereu la modă cu garderoba și cosmeticele de zi cu zi și încerci să ieși în evidență în orice împrejurare.

Un zâmbet puternic – dominație!

Un zâmbet frumos și deschis care dezvăluie, însă, o dantură lată și canini puternici arată că ai o personalitate dominantă. Cu cât zâmbești mai des și nu te sfiești să îți arăți dantura, ba chiar vrei să fie observată și admirată, cu atât arăți că ești sigură pe tine și că ai un spirit competitiv.

Un zâmbet plin – succes!

Un zâmbet foarte larg, ca al actriței Julia Roberts, care dezvăluie dantura până la măsele dezvăluie totodată și o personalitate atrasă de succes. Știi că ești atrăgătoare și că atragi atenția asupra ta, dar zâmbetul tău trebuie să fie unul adevărat, ”să râdă” și ochii, nu numai gura, pentru a fi în centrul atenției.

Zâmbetul cu strungăreață – seducție!

Strungăreața, de care uneori râdem în copilărie, ajunge la maturitate să fie un detaliu foarte sexy, mai ales dacă ai ochi frumoși și pe vino´ncoa. Încă din Evul Mediu, domnițele cu strungăreață erau cântate în poeme și considerate cele mai atrăgătoare. A rămas și azi un detaliu simpatic și atractiv, care atrage imediat atenția, dând impresia că ești o persoană mai puțin serioasă și pusă pe distracție.

sursa foto: 123rf.com