Sărutul scurt și grăbit

Este o fire optimistă și are multă încredere în el. Îi place să fie independent, nu oferă prea multe unei partenere, dar nici nu cere mai mult decât poate oferi. Este prietenos și direct, iar sinceritatea lui te va lua prin surprindere în anumite momente. Dacă nu se implică prea mult de la începutul relației, sunt șanse mici să aveți un viitor împreună.

Sărutul romantic și lung

Un astfel de sărut dezvăluie o personalitate cuceritoare, un bărbat interesat de plăcerile vieții, care știe cum să obțină ceea ce vrea. Știe că este atrăgător și profită din plin. Poate fi creativ în relația intimă, dar nu-și va lăsa niciodată inima pradă pasiunii. Romantismul lui studiat te poate induce în eroare și te poate face să te îndrăgostești de el de la prima întâlnire.

Sărutul pasional

Este un idealist și un temperamental, care trăiește clipa și profită de tot ceea ce i se oferă. Dacă se îndrăgostește de tine, va fi un partener fidel atâta vreme cât nimic nu va tulbura fericirea relației voastre. Dar greutățile vieții de cuplu, obstacolele și problemele de comunicare îl fac ușor să renunțe la dragostea ta. Îi plac surprizele, este impulsiv și reacționează exagerat uneori, declanșând conflicte când te aștepți mai puțin.

Sărutul franțuzesc

Îndrăzneț, încăpățânat și dominator, va încerca să se impună și să controleze relația voastră chiar de la început. Are atitudine de lider și nu acceptă refuzurile. Poate fi un partener foarte dificil, dacă nu aveți prea multe lucruri în comun, dar este dornic de aventură și distracții, iar relația voastră nu va fi deloc un plictisitoare. Ține minte, totuși, că nu îi place să fie criticat, chiar dacă face tot felul de gafe și greșeli.

Sărutul cu buzele strânse

Fie este prea timid și îi este teamă de reacția ta, fie nu te place. Dacă nu simți niciun strop de pasiune în sărutul lui, ar fi bine să nu te mai întâlnești cu el. Când un bărbat te sărută cu rezervă, este evident că nu vrea să grăbească lucrurile și nici nu este prea interesat să se implice într-o relație intimă în curând. Este suspicios, trage de timp, încearcă să își păstreze independența și nu are niciun motiv să te încurajeze.

credit foto: 123rf.com