1. Dacă degetul mic ajunge la prima articulație a inelarului

Ești o persoană intuitivă și comunicativă. Ești curioasă, citești mult, participi la tot felul de evenimente sociale și ești mai tot timpul în oraș cu prietenii tăi. Ai un program foarte încărcat în fiecare zi și ai un talent deosebit să complici lucrurile, chiar și atunci când sunt simple. Nu te plictisești niciodată, ești mereu activă și colegii de muncă te apreciază pentru implicarea ta.

2. Dacă degetul mic este mai lung de prima articulație a inelarului

Sunt foarte rare cazurile în care degetul mic este atât de lung și aproape că ajunge la unghia inelarului. Persoanele care au această caracteristică sunt generoase și calde, ușor impresionabile și foarte iubitoare. De obicei, sunt înzestrate și cu un talent artistic deosebit, pictează sau compun muzică și trăiesc într-un univers ideal, ferindu-se de orice necazuri și complicații. Multe dintre ele au o naivitate copilărească pe care cei din jur o pot exploata în folosul lor.

3. Dacă degetul mic este mai scurt

Este cea mai răspândită situație, majoritatea dintre noi având degetul mic mult mai scurt față de prima articulație a inelarului. Acest caz trădează o persoană răbdătoare și muncitoare, responsabilă și pregătită să facă față unor obstacole dificile în viață. Nu își arată sentimentele decât în momentele deosebite, dar se implică cu toată inima și energia în relațiile sincere de prietenie și în relația de cuplu.