Pisicile

Pisica în vise reprezintă puterea feminină, gardianul spiritual și înclinația spre ezoterism. În general, apariția unei pisici în vis, mai ales dacă este liniștită, simbolizează înălțarea spirituală. Pisica neagră este simbolul unor secrete care te macină și a dorinței de putere, iar pisicile divers colorate dezvăluie dorința de confort.

Câinii

Așa cum se știe, câinii reprezintă prietenia și loialitatea, dar și instinctele primare. Dacă, în vis, ești mușcată de un câine, se pare că te frământă o greșeală sau o vină pe care nu ți-ai asumat-o. Atacul unui câine în vis te avertizează că trebuie să te gândești de două ori înainte de a acționa și să nu te lași influențată de impulsul de moment. Dacă visezi că te plimbi cu un câine pe stradă, care merge în fața ta, înseamnă că ești mulțumită de tine și ai o stare de confort psihic.

Delfinii

Ei sunt simbolul capacității intelectuale și al sincerității emoționale și reprezintă nevoia de a fi sfătuită din punct de vedere spiritual. Pe de altă parte, delfinii reprezintă inspirația și te încurajează să îți folosești imaginația și creativitatea. Un delfin care moare este simbolul disperării sau al despărțirii de cei dragi.

Păsările de pradă

Paznici ai cerului, vulturii sau șoimii care apar în vise reprezintă puterea și invincibilul. O pasăre de pradă este simbolul dorinței de mărire și succes. Dacă visezi că ești urmărită de o pasăre de pradă, acest vis trădează grija ta legată de modul în care ești privită de ceilalți. Moartea unei păsări de pradă poate simboliza distrugerea unei iluzii sau sentimentul că ai eșuat în viață.

Elefanții

Ei reprezintă puterea, stabilitatea și încrederea interioară că poți trece peste orice obstacol. Dacă te visezi călare pe un elefant înseamnă că îți dorești să ai calități de leader, fie la serviciu, fie în familie.

Caii

Aceste animale sunt simbolul puterii, al anduranței, dar și al cutezanței erotice. Dacă visezi cai alergând, înseamnă că urmărești un obiectiv greu de atins, pentru care trebuie să pui în joc toate atuurile tale.

Leii și animalele de pradă

Sunt sinonimi cu puterea, curajul, îndrăzneala și agresiunea. Dar reprezintă și demnitatea, abilitatea de a conduce, mândria și dominația. Dacă, în vis, ai senzația că leul te reprezintă sau te caută, înseamnă că știi deja că ai o influență puternică asupra celorlalți și că vei depăși toate slăbiciunile. Dacă visezi că ești atacată de un animal de pradă, înseamnă că îți este teamă de o forță care te poate distruge.

sursa foto: 123rf.com