Va începe sfârșitul lumii în 2020, se pare că a fost una dintre cele mai puternice profeții lăsate de Baba Vanga. Iar anul acesta a început, într-adevăr, cu evenimente dramatice fără precedent.

Incendiile care devastează acum Australia, inundațiile din Asia și conflictul armat care mocșnește în Orientul Mijlociu arată un tablou sumbru pentru acest an și nu puțini sunt cei care cred în profețiile acestei femei oarbe și simple din Bulgaria.

De multe ori i s-a spus Nostradamus al Bulgariei și pe bună dreptate, pentru că unele dintre profețiile ei s-au adeverit. Se pare că ea a prevăzut atacul de la 11 noiembrie asupra Americii, dar și efectele devastatoare ale puternicului tsunami din 2004.

Ce profeții a făcut Baba Vanga pentru anul 2020

Baba Vanga a murit în 1996 fără să călătorească prea departe de satul ei din Bulgaria, dar avea puteri paranormale care o ajutau să vorbească cu duhurile și să cerceteze viitorul.

Sfârșitul lumii ar putea începe anul acesta

Prezicătoarea bulgară nu a specificat în niciun fel cum se va sfârși lumea, dar cei care i-au ascultat prezicerile spun că sfârșitul poate începe în 2020.

Mediumul britanic Hamilton-Parker, care face previziuni destul de bune la începutul fiecărui an, susține că 2020 va fi un an turbulent, cu multe evenimente dramatice pe scena politică, dezastre naturale fără precedent și focare de război în Orientul Mijlociu.

Profeții sumbre pentru marii lideri politici

Vladimir Putin apare adesea în profețiile Babei Vanga. Cei care îi cunoșteau stilul aparte de a face previziuni spun că liderul rus reprezenta o preocupare aparte pentru prezicătoare. Și se pare că ea a văzut un viitor sumbru pentru Putin a cărui moarte poate veni chiar anul acesta, atacat de către un membru al echipei lui de pază.

Britanicul Hamilton-Parker nu amintește nimic de Putin, în schimb vorbește despre dificultățile tot mai mari cu care se va confrunta președintele Chinei, Xi Jinping. Este posibil ca acesta să fie nevoit să renunțe la conducere, în urma căderii guvernului și a mișcărilor de protest din Hong Kong.

Un tsunami devastator în Asia anul acesta

Se pare că Baba Vanga a prevăzut seismul din Oceanul Indian din anul 2004, în urma căruia peste 280.000 de oameni și-au pierdut viața, mulți dintre ei nefiind de găsit nici în ziua de azi.

La 16 ani după acest tsunami, Baba Vanga spunea că va veni un cutremur și mai mare, care va distruge o mare parte din teritoriile de coastă ale Asiei. Iar profeția ei se referă la anul 2020 și oamenii se tem că va fi adevărată și de data aceasta.

Citește și: Previziunile lui Nostradamus pentru 2020