Puține sunt femeile care nu au visat niciodată un copil. Cele mai multe dintre noi îi vedem în vis pe proprii noștri copii, dar se întâmplă adesea să visăm bebeluși sau copiii fără o identitate anume. Iar aceste vise au adesea un caracter profetic. Ele ne avertizează asupra unor evenimente și situații deosebite care vor apărea în viața noastră. Iată ce spun specialiștii în onirologie despre mesajele transmise de visele în care vezi copii.

Visele în care vezi copii necunoscuți

Acestea sunt cele mai rare, dar un impact deosebit asupra noastră. Dacă ni le amintim cu lux de amănunte, ne dau de gândit și încercăm să înțelegem de ce am văzut acești copiii pe care nu îi cunoaștem.

Psihologii ar spune că figurile unor copii necunoscuți se formează în subconștientul nostru adunând trăsăturile unor copii pe care îi vedem adesea în jurul nostru, copiii vecinilor, copiii care sunt prieteni cu ai noștri.

Când vezi în vise copiii străini, ar trebui să te întrebi ce taine și ce secrete din viața ta trebuie să dezvălui, ca să scapi de povara lor. Apariția lor în vis poate fi asociată cu grijile pe care ți le faci din cauza unor probleme ascunse, pe care nu le-ai împărtășit nimănui, dar nici singură nu le poți rezolva.

Copiii mici, un simbol al fericirii, dar și al vulnerabilității

Visele în care vezi copii mici sunt de obicei vise frumoase, relaxante, pline de culori deschise. Copiii mici reprezintă fericire, liniște, lipsă de griji, pentru că ei ne aduc aminte să ne bucurăm de viață cu lucrurile ei simple.

Dar tot copiii mici pot fi și un simbol al vulnerabilităților tale și te avertizează că, din cauza unor slăbiciuni, este posibil să iei decizii greșite sau să pierzi ceva care îți este drag.

Ce înseamnă visele în care îi vezi pe proprii tăi copii

Dacă visezi că te joci cu cei mici, că îi săruți și să îi mângâi, se anunță o perioadă frumoasă și liniștită în familie, fără probleme de niciun fel. Subconștientul tău reflectă deja ceea ce sufletul știe. Când ești mulțumită de ceea ce ai, când ești fericită și bucuroasă de copiii tăi, îi vezi și în vise în situații fericite.

Când visezi că copiii tăi, fie ei mai mici sau mai mari, sunt triști, nefericiți sau au necazuri, astfel de vise prevestesc probleme în familie. Este bine să te întrebi ce poți face pentru a preveni amplificarea unor situații nefericite și apariția complicațiilor greu de rezolvat.

De asemenea, visele în care vezi copii bolnavi sunt de rău augur. Acestea pot prevesti apariția unor necazuri în urma unor situații conflictuale.

Iar cele mai negre vise, pe care nicio femeie și nicio mamă nu vrea să le aibă vreodată, visele în care vezi un copil mort sunt cutremurătoare. Chiar dacă nu este vorba de copilul tău, imaginea te marchează puternic și se crede că ea prevestește sfârșitul unei etape de viață și începutul unei perioade incerte.

sursa foto: 123rf.com