Superstițiile chinezești spun că, dacă pe fața bărbatului apar mai multe alunițe mari, vizibile, mai ales în punctele cheie precum cele de lângă ochi sau gură, atunci poți spune că iubești un bărbat norocos. Dar iată cum sunt interpretate alunițele lui, în funcție de locul lor pe față.

Alunițele de pe frunte

Indică un destin destul de agitat și o viață dură, dar cu unele momente norocoase care pot aduce schimbări și beneficii mari. Bărbatul care are alunițe mari și bine conturate pe frunte este un luptător ambițios, este un individualist, un singuratic și foarte încrezător în sine. Este un tip matur, cu noroc schimbător în viață, dar cu o mare putere de decizie și calități de lider.

Alunițele din obraji

Chinezii credeau că bărbații care au alunițe colorate în obraji se numără printre cei mai norocoși, deoarece pot realiza multe în viață, fără să apeleze prea des la ajutorul sau la relațiile altora. Nu le place să depindă de alții și își fac norocul cu mâna lor. O aluniță puternic colorată, în partea superioară a obrajilor, arată o căsnicie fericită și multă pasiune. Mai multe alunițe în partea de jos a obrajilor arată mai multe relații intime, trecătoare.

Alunițele de lângă ochi

Era considerate printre cele mai interesante și pline de mesaje mistice. Dacă se află pe pleoape, trădează o fire comodă, care iubește plăcerile vieții, dar care nu se străduiește prea mult să obțină ceea ce vrea. Dacă se află la coada ochiului, arată că este un bărbat atrăgător, care are succes la femei și care nu va fi niciodată fidel soției sale.

Alunițele de pe fața bărbatului tău

Dacă are o aluniță în bărbie, este un bărbat harnic, hotărât și decis să lupte pentru ceea ce îl face fericit.

Dacă are o aluniță între sprâncene, înseamnă mult noroc în viață, mai ales în plan profesional și financiar.

Dacă are o aluniță pe nas, arată un bărbat pasional, care trăiește intens și este impulsiv în relațiile de dragoste, dar este egoist.

Dacă are o aluniță pe gât, va beneficia de-a lungul vieții de noroc neașteptat sau de o iubire secretă, care îl va face foarte fericit.

Dacă are o aluniță pe una din urechi, este un om ascuns, neserios, nestatornic, preocupat doar de propriile interese și câștiguri.

sursa foto: 123rf.com