În liniile palmei tale, cele care sunt legate de copii sunt destul de greu de observat. Sunt foarte mici și destul de slab desenate, chiar sub degetul mic. La unele femei există două linii sau trei. Unele femei au o linie la o mână, iar la celelalte două sau trei.

Întinde bine palmele și uită-te cu atenție la baza degetelor mici. Se spune că dacă ai același număr de linii în acea zonă, acela va fi numărul de copii pe care îl vei avea. Dacă ai un număr diferit de linii, de la o mână la alta, atunci fie nu vei avea deloc copii, fie vei avea probabil atâția copii câte linii sunt la mâna stângă.

Liniile palmei tale și numărul copiilor

Tradiția chiromanției chinezești spune că numărul liniilor este egal cu numărul copiilor pe care îi vei avea. Dacă sunt două sau trei linii verticale, deasupra liniilor căsniciei, vei avea șansa să aduci pe lume doi sau trei copii, dar numărul lor depinde în cele din urmă de voința ta. Poate că vor fi momente în care nu vei fi pregătită să ai al doilea sau al treilea copil, chiar dacă el se arată în palma ta.

Cum afli dacă vei avea fată sau băiat

Liniile mai adânci și bine marcate arată că există șansa de a avea băieți, în timp ce liniile mai subțiri indică șansa de a avea fete. Dacă și în palma stângă a soțului tău apar liniile copiilor bine marcate, înseamnă că veți avea copii sănătoși și viguroși.

Dacă în palma lui, liniile copiilor sunt foarte subțiri, este posibil ca moștenitorii voștri să aibă o constituție mai delicată și anumite probleme de sănătate.

Pe de altă parte, dacă printre liniile palmei tale stângi, există o singură linie a copiilor, bifurcată în partea de sus, vei avea ocazia să ai gemeni, probabil și fată, și băiat.

Cazuri deosebite legate de liniile copiilor

Dacă ai mai multe linii destinate copiilor, dar una dintre ele nu trece mai sus de linia căsniciei, este posibil să ai un copil în afara căsătoriei, fie după divorț, fie dintr-o relație extraconjugală.

Dacă liniile copiilor arată ca un lanț din zale, înseamnă că vei avea dificultăți în conceperea lor.

Dacă la baza liniilor copiilor se află o stea, înseamnă că vor fi copii doriți din dragoste și că vei fi o mamă deosebit de fericită. Totodată, steaua mai arată și că micuții tăi vor fi norocoși în viață și că vor veni într-o familie sudată, care va avea mereu grijă de ei.