CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Arcul lui Cupidon de pe buza de sus este, la cei mai mulți dintre bărbați, destul de bine evidențiat. Dar sunt și bărbați care au buza de sus aproape dreaptă, fără acea curbură care pare atât de sexi pentru femei. Iată și ce semnificații diferite are aceasta.

Buza de sus ondulată. Nu te lăsa păcălită de aparențe!

Cu cât este mai ondulată buza de sus, cu atât pare un bărbat mai atrăgător și mai generos. Dar nu te lăsa păcălită de acest aspect, deoarece ea trădează mai degrabă un bărbat egoist, care este mânat în orice relație de diverse interese.

Este oricând gata pentru o aventură, nu spune nu, chiar dacă apar tot felul de riscuri. Nu este un bărbat statornic în dragoste, chiar dacă este foarte pasional și inventiv. Așa cum te iubește pe tine, mai poate iubi și alte femei. În schimb, este genul de bărbat care te va face să te bucuri de fiecare clipă și care te va învăța să trăiești intens, atâta vreme cât va sta lângă tine.

Buzele drepte sau subțiri

Dacă buza de sus a bărbatului pe care îl iubești este subțire sau aproape dreaptă, lipsită de acel arc al lui Cupidon, principala lui calitate este că este un bărbat foarte ambițios. Dar tot ceea ce face și tot ceea ce urmărește este pentru propria lui plăcere.

Este un tip calculat, organizat, serios, nu prea folosește tertipuri și minciuni, dar nici nu face promisiuni. El are câteva obiective clare și nu ține cont de ceilalți, dacă vrea neapărat să le atingă. Este ambițios, dar nu are pasiunea și focul bărbatului care luptă și cu mintea, și cu inima. Este mai degrabă un tip rece, care știe ce vrea, să ofere aproape nimic.

Tu știi cine a fost Cupidon?

sursa foto: 123rf.com