Onirologii spun că, dacă îți vezi propriul tău chip în vis, înseamnă că treci prin situații în care încerci să ignori realitatea, iar aceasta nu este deloc una fericită pentru tine.

Chipul tău este un semnal de avertizare că te vei confrunta cu probleme și obstacole, iar modul în care ești privită de ceilalți nu este în avantajul tău.

Propriul tău chip, un simbol puternic în vise

Dacă îți vezi propriul chip în vis, ca și cum te-ai uita la tine din afara corpului, înseamnă că trebuie să iei o decizie foarte grea, de care depinde liniștea și fericirea ta pe viitor.

Capul reprezintă rațiunea, iar apariția lui în vis este un semn că trebuie să ții cont în primul rând de argumentele logice și raționale, înaintea sentimentelor.

Dacă accentul cade pe ochi, în vis, subconștientul te avertizează că trebuie să fii atentă la ceea ce vezi, adică la oamenii, obiectele sau situațiile concrete din realitatea imediată.

Dacă în vis atenția ta se concentrează asupra gurii, ești avertizată să fii atentă la ceea ce auzi și la ceea ce ți se povestește de către cei din jur. Este posibil să primești o veste care te va tulbura.

Chipul trist, rănit, furios

Dacă propriul tău chip îți apare în vis încruntat, furios, trist, brăzdat de lacrimi sau chiar rănit, un asemenea vis nu poate avea un mesaj pozitiv. Chiar dacă unele elemente negative din vise se interpretează în oglindă, adică au semnificație pozitivă, de data aceasta lucrurile negative legate de fața ta sau de imaginea ta sunt un avertisment puternic să fii atentă la pericole.

Chipul frumos și zâmbitor

Acesta este un element pozitiv și transmite un mesaj despre starea ta interioară, care este echilibrată și optimistă. Dacă propriul tău chip este zâmbitor în vis, înseamnă că ai încredere în tine, orice s-ar întâmpla.

Dacă îți vezi chipul frumos și relaxat, ba chiar mai frumos decât în realitate, înseamnă că ai nevoie de o schimbare a imaginii de sine.

Mult mai straniu este să îți vezi în vis chipul pe care îl aveai în copilărie sau în adolescență. Acest lucru înseamnă că nu ești deloc mulțumită de cine ești azi și că ai vrea să dai timpul înapoi și să îți remodelezi viața.

foto: 123rf.com