Smaraldul, piatra care protejează banii

18303610_m

Poartă un inel sau cercei cu smarald anul acesta, mai ales în perioadele în care situația ta financiară este delicată. Este piatra lui Mercur, astrul care guvernează comerțul, negocierile, câștigurile și veniturile fiecăruia dintre noi. Sub influența lui Mercur, vibrațiile smaraldului te vor ajuta să îți protejezi economiile și să te ferești de pierderi prea mari în cursul acestui an, când vor fi două perioade critice din punct de vedere financiar: luna mai și luna iunie.

Safirul galben atrage prosperitatea

16391562_m

Culoarea clasică a pietrelor de safir este albastrul, cu toate acestea există și safire galbene de o rară frumusețe, pe care astrologii chinezi le recomandă în acest an. Safirul galben aduce prosperitatea în casă, îi ajută pe cei care au nevoie de bani și protejează sănătatea. El este îndeosebi indicat pentru femeile care au afaceri proprii sau care lucrează în comerț.

Coralul reface legăturile intime în cuplu

26933536_m

Anul acesta astrele favorizează dragostea, reaprind pasiunea în viața cuplurilor vechi și îi ajută pe singuratici să își găsească sufletul pereche. Coralul roșu, fiind de origine organică, este piatra cea mai potrivită să atragă vibrațiile astrelor și să protejeze dragostea. El îmbunătățește viața de cuplu, te ajută să fii mai optimistă și mai atrăgătoare în ochii celui care te iubește. Din punct de vedere emoțional, coralul restabilește echilibrul sufletesc și aduce mai multă armonie în cuplu, dacă există disensiuni între voi doi.

sursa foto: 123rf.com