Numărul personal din acest an se calculează cum nu se poate mai simplu. Scrie în cifre data nașterii, dar numai ziua și luna, și apoi anul 2018. Adună toate cifrele până ajungi la un rezultat format dintr-un singur număr.

Spre exemplu, dacă ești născută pe 17 februarie, trebuie să aduni 1+7+2+2+0+1+8 = 48, 4+8 = 12; 1+2 = 3. Numărul personal din acest an este numărul 3.

Află ce mesaj ascunde numărul personal din 2018

Numărul 1

Acest număr te avertizează că 2018 va fi un an cu suișuri și coborâșuri, dacă nu ai curaj să faci o schimbare semnificativă. Trebuie să schimbi ritmul, să încerci să îți croiești un destin nou, altfel vei avea de suferit. Iar schimbarea trebuie să vină din tine și să capeți mai multă încredere în propriile forțe.

Numărul personal 2

Anul acesta ascunde multe ocazii bune pentru tine, vor fi multe șanse să îți realizezi visurile vechi, chiar dacă trebuie să îți asumi și riscuri mari. Dar vor fi și multe situații în care emoțiile te vor copleși și trebuie să găsești o modalitate prin care le poți controla, fără să pierzi!

Numărul 3

În 2018, dacă numărul tău personal este 3, vei fi nevoită să fii mai inventivă, mai înfiptă și mai creativă. Nimic nu se va schimba, dacă nu te lămurești tu înainte de toate ce vrei, ce poți să faci și ce poți cere de la ceilalți. Evită să fii impulsivă, analizează bine ce ai de făcut și găsește soluții mai practice pentru ideile tale.

Numărul 4

Ai grijă ce decizii iei în acest an! Numărul personal 4 te avertizează că este un an în care trebuie să muncești mult și să te pregătești pentru tot felul de obstacole și încercări dificile. Dacă ești bine organizată și dacă știi ce vrei, va fi mai ușor să muncești și să ajungi unde ți-ai propus.

Numărul 5

În 2018, trebuie să îți stabilești cu mare grijă prioritățile. Trebuie să te concentrezi pe câteva obiective clare și să faci tot posibilul să le îndeplinești, oricât ar fi de greu. Altfel, va fi un an irosit și vei ajunge la finalul lui să regreți multe din lucrurile pe care le-ai făcut inutil, fără să te ajute pe viitor.

Numărul personal 6

2018 este anul în care o mare oportunitate se va ivi în calea ta. Nu vor fi prea multe șanse și schimbări, dar va apărea o ocazia specială, poate unică, și trebuie să fii pregătită sufletește să îi faci față. Este un an în care trebuie să te concentrezi pe familie, pe iubire și speranță, iar marele vis se poate împlini.

Numărul 7

În acest an, ar fi bine să te ocupi de eul tău interior, de micile tale proiecte personale, care nu au nicio legătură cu familia, cariera sau prietenii tăi. Este un an al introspecției, un an în care trebuie să îți refaci forțele, să elimini emoțiile negative și oamenii care te-au ținut pe loc, pentru a te pregăti de viitor.

Numărul 8

Dacă în 2018, numărul personal este 8, se poate spune că ești destul de norocoasă. Multe din proiectele tale încep să se alinieze și să meargă drept către obiectivele pe care ți le-ai propus. Afacerile, banii, cariera, studiile vor evolua și îți vor oferi satisfacții. Va fi mai ușor să îți plănuiești viitorul în linii mai simple.

Numărul personal 9

Comunicarea trebuie să fie deschisă și trebuie să te apropii de oameni. Acesta trebuie să fie un obiectiv în sine, în 2018, pentru că dialogul deschis, întâlnirile și o viață socială mai bogată te vor ajuta să ieși din impas în momentele critice. Familia și prietenii sunt importanți și trebuie să îi prețuiești.

sursa foto: 123rf.com