Iată cum te caracterizează vocalele din numele tău. Cele mai importante sunt trăsăturile despre care vorbesc vocalele deschise, și anume ”a” sau ”e”, urmate de vocalele mai puțin folosite precum ”i”, ”o” sau ”u”.

Ce semnifică vocalele din numele tău

A – Ești o fire tenace, hotărâtă și sigură pe tine. Chiar și în cele mai grele condiții, reușești să te achiți de datorii și să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus să faci. În general, obții tot ceea ce îți dorești, dar muncești foarte mult pentru fiecare realizare.

E – Iubești libertatea, ești creativă, senzuală și entuziastă. Ești abilă, înveți repede și te acomodezi ușor cu noutățile. Poți vedea situațiile dificile din mai multe puncte de vedere și poți găsi soluții surprinzătoare, fără să mergi pe căi ocolite.

I – Ești o persoană interesantă, atragi atenția asupra ta tot timpul și comunici ușor cu toată lumea. Ideile tale creative și originale sunt apreciate, uneori pari extravagantă, alteori prea sensibilă, dar reușești să fii simpatică tuturor. În privința deciziilor, de multe ori lași lucrurile la voia întâmplării.

O – Romantică și sensibilă, dai impresia că ai nevoie de ocrotire, dar puțini știu că ești mult mai puternică decât pari. Ești onestă și nu admiți niciodată să fii mințită sau înșelată. Îți vei face dreptate cu orice preț, chiar dacă vei călca pe inimile altora.

U – O fire dreaptă și severă, îți impui tot felul de reguli și ambiții pentru a-ți atinge scopurile în viață. Îți place să câștigi întotdeauna, chiar dacă mai faci și compromisuri. Instinctul te ajută în situațiile dificile și nu te lași niciodată doborâtă de circumstanțe.

sursa foto: 123rf.com