Semnele din palme, fie ele alunițe sau semne din naștere, mâncărimi sau amorțeli, toate au un mesaj misterios și transmit avertismente stranii. Unele dintre ele s-au adeverit de atâtea ori, că au rămas în conștiința populară dând naștere unor superstiții de care e bine să ținem cont și azi!

 

Semnele din palme sunt apariții rare, dar cu atât mai puternice și mai misterioase. Uită-te în palmele tuturor prietenelor sau colegelor tale și nu vei găsi prea ușor pe cineva să aibă o aluniță sau vreun semn special. Dar, dacă găsești sau ai chiar tu în palme un semn special, citește mai jos ce semnificație are.

Ce înseamnă alunițele din palme, în funcție de locul lor

Alunița de la baza degetului mare: dacă ai o aluniță la baza palmei, sub degetul mare, aceasta semnifică o mare putere de caracter și multă ambiție în viață; trebuie să îți controlezi puterea interioară și să o îndrepți către lucrurile cu adevărat importante pentru a ajunge mai sus.

Alunița din centrul palmei: nu este un semn prea bun; ea transmite un avertisment grav legat de sănătate; este posibil să te confrunți cu probleme severe, afecțiuni greu de tratat sau boli autoimune;

Alunița de la baza degetului arătător: dacă ai o aluniță în partea superioară a palmei, aproape de baza primelor două degete, arătătorul și degetul mijlociu, indică fie o căsătorie târzie, pentru care faci multe compromisuri, fie singurătate.

Alunița de la baza inelarului: dacă ai o aluniță în partea de sus a palmei, aproximativ sub inelar sau degetul mic, aceasta arată că ai mult noroc în dragoste, că vei avea o familie frumoasă, dar este posibil să te confrunți cu o pierdere destul de grea în tinerețe.

Semnele din palme: mâncărimi sau pete misterioase

Și mâncărimile care apar din senin se numără printre semnele din palme cele mai ciudate. Iar, dacă le cunoști semnificația și urmărești ce se întâmplă după apariția lor, vei constata că uneori se adeveresc. Nu degeaba mâncărimile din palme au dat naștere la numeroase superstiții în cultura populară.

Vorbele din bătrâni spun că mâncărimile din palme sunt legate de bani, prosperitate și confort. Dacă te mănâncă palma dreaptă, primești bani sau o recompensă neașteptată. Iar dacă te mănâncă palma stângă, trebuie să plătești ceva sau pe cineva în mod forțat.

Când apar pete misterioase, care nu au nicio legătură cu vreo boală de piele, cu iritațiile sau alergiile, trebuie să fii atentă la culoarea lor.

Petele albăstrui te avertizează asupra unor probleme cu inima.

Petele verzui sunt legate, se pare, de stomac și de rinichi și este posibil să apară probleme de sănătate în viitorul apropiat.

Petele albicioase, care nu au nicio legătură cu vitiligo, te avertizează că treci printr-o perioadă grea, că organismul este posibil să cedeze și trebuie să găsești o soluție să te odihnești, să te hrănești mai bine și să îți refaci echilibrul emoțional.