Când apare mama ta în vise trebuie să te gândești în primul rând de ce ai nevoie de ea. Poate că treci printr-o situație deosebită, dificilă sau dureroasă în care ai nevoie de suportul ei moral și emoțional.

Important este contextul în care îți visezi mama și iată cele mai des întâlnite situații.

Cum interpretezi visele în care apare figura maternă

Dacă se apropie de tine mama ta în vise, zâmbitoare și fericită, înseamnă că ai nevoie de sfatul ei și de sprijin într-o problemă delicată.

Dacă se îndepărtează de tine, înseamnă că traversezi o perioadă dificilă în relația de cuplu sau căsnicia ta se apropie de eșec.

Ce mesaje îți transmite mama ta în vise

Daca mama ta te strigă în vis, înseamnă că te simți vinovată de ceva și știi că nu ai șanse prea mari să îți îndrepți greșeala.

Dacă mama ta este nervoasă sau te ceartă în vis, este posibil ca o situație neplăcută să apară în viața ta sau a ei și va fi greu să vă descurcați fără ajutor.

Daca visezi că mama ta plânge, înseamnă că ai mai mare nevoie de independență, să te desprinzi dintr-o situație care te ține captivă și din cauza căreia ești nefericită.

Dacă mama ta îți face cu mâna de departe, înseamnă că ești într-o perioadă vulnerabilă și riști să iei decizii greșite. Gândește-te bine ce îți dorești cu adevărat!

Dacă mama ta îți apare în vise pe marginea patului tău, având grijă de tine, înseamnă că se apropie un eveniment foarte important în viața ta și că ai nevoie de sfaturi bune.

sursa foto: Shutterstock