Mulți dintre noi, care obișnuiesc să se roage și acasă, aprind o candelă la icoane pentru că lumina ei are puteri vindecătoare. Nu este de mirare că se întâmplă să vedem lumnările în vis.

Dacă visezi lumânări, lumina acestora înseamnă speranță și liniște. Ele arată că ai nevoie să fii o vreme doar cu gândurile tale, să analizezi tot ceea ce ți se întâmplă și să găsești rezolvarea în interiorul tău. Ai nevoie de intimitate, de singurătate, să te detașezi de ceea ce ți-a făcut rău și să găsești binele din sufletul tău.

Când anunță lumânările vești neplăcute

Dacă visezi o lumânare mică, a cărei lumină este slabă și nu te ajută să vezi în jur, înseamnă că treci printr-o perioadă mai grea, în care te simți singură, neajutorată și nu găsești nicio cale de ieșire.

Lumânarea stinsă poate prevesti probleme de sănătate. Pentru că lumina ei înseamnă vitalitate și energie, când aceasta se stinge este un semn că trebuie să fii mai atentă cu sănătatea ta sau cu sănătatea copiilor.

Lumânările în vis, dacă apar la înmormântare

Dacă visezi lumânări la înmormântare, acestea au cu totul alt mesaj. Ele vorbesc despre relațiile tale cu rudele sau cu propria familie și arată că există persoane care se îndepărtează de tine, care te lasă să te descurci singură tocmai când ai mai multă nevoie de ele.

Lumânările de la morminte vorbesc despre pierderile tale sentimentale și trebuie să te gândești bine la ceea ce îți lipsește cu adevărat și dacă merită să duci dorul persoanei respective.

Mesajele frumoase pe care le anunță lumânările

Lumânările de nuntă, lumânările de botez sau lumânările de pe tortul de la aniversare au, însă, mesaje mult mai optimiste. Se pare că ești în pragul unui nou început. Subconștientul tău îți spune că trebuie să lași în urmă o anumită etapă a vieții și să pășești cu încredere spre o schimbare benefică. Vei sărbători un nou început sau poate o nouă dragoste, un vis se va împlini sau vei întâlni pe cineva care îți va dărui noi speranțe.